Ik bestel wel vaker bij golden naturals. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en hij wordt goed en snel geleverd, top!!! Ben zeer tevreden en de producten zijn ook super, ik blijf een trouwe klant

Geweldig produkt

Net begonnen

Moet nog even wachten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en correcte levering!

prima producten

Voldoet aan de verwachting.

Ontzettend klantgericht en prettig

Ik heb via de chat contact gehad met de klantenservice en ben ontzettend goed geholpen door Maurice. Het bestelproces is vlekkeloos verlopen, leuk die bevestiging dat het was ingepakt door Frank. Dat maakt het heel persoonlijk.

Helemaal prima!

De producten en de service bevallen mij prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gebeld met het bedrijf omdat de kortingcodes op de dop voor de 2de keer als ongeldig werd aangegeven tijdens het bestellen. Er werd per direct een nieuw betslingsverzoek met de korting eraf naar mij gestuurd. Vervolgens werden vitamines de volgende dag netjes geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige communicatie en snelle levering

Uitstekende producten, goede service

Vandaag besteld, de volgende dag geleverd in een keurige verpakking.

Nette en snelle levering

goede website en vlotte levering

producten aan correcte prijs en vlotte levering

alles is naar wens verlopen

Ben tevreden over het product en de levering

Fijne website

Fijne website en supersnel verzonden en dus in huis, klasse.

Zeer aan te bevelen

Snelle en correcte levering

Heb prima ervaring met rode gist t.o.v.atorvastatine

Prima, vlotte levering.

Ik ben zeer tevreden!

Makkelijk, duidelijk, producten zijn goed. Levering snel en goed. Daarom uitstekend.

Goed smeerbaar

Heerlijke crème en gel

Doet niets

Ik heb spieren en gewrichten pillen mijn ander merk was op en wilde snel nieuwe Maar met mijn normale merk heb ik echt 80% minder pijn in mijn schouders Bij de pilllen van u heb ik gewoon veel pijn na 2 weken inname Dus sorry ik ben terug bij mijn oude pillen die zijn nu binnen en werken direct na 2 dagen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat erin zit weet ik niet maar zeker verbetering nodig

Altijd goed service , en een geweldig product

Binnen een dag geleverd. Mijn betaling ging de eerste keer niet goed. Na een telefoontje was dat ook recht gezet, dus met andere woorden het was allemaal een geweldig goede service.

Nog niet erg positief

Op dit moment, een week ná gebruik, ervaar ik nog veel stress. Ik heb ook opeens hartritmestoornissen, wat heel vervelend voelt. Of dit door de pillen komt kan ik pas echt weten als ik weer stop met slikken. Maar wil het zo graag een kans geven wat betreft de stress…..

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.