Nog niet erg positief

Op dit moment, een week ná gebruik, ervaar ik nog veel stress. Ik heb ook opeens hartritmestoornissen, wat heel vervelend voelt. Of dit door de pillen komt kan ik pas echt weten als ik weer stop met slikken. Maar wil het zo graag een kans geven wat betreft de stress…..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gebruik het nog maar enkele dagen; kan nog niet oordelen.

Vlotte behandeling

Bij de bestelling van de cranberry ging alles goed tot de betaling.Ik had iets verkeerd aan gekruist en kwam niet bij ideal. Door 1 telefoontje werd ik heel vriendelijk geholpen en is het goed gekomen. De bestelling was er de volgende dag,mijn complimenten voor de vriendelijke hulp. groeten Gre Rutgers

Lijkt goed te werken

Darmen zijn rustiger en lijkt verbetering in te zitten

Gewoon goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service en snelle levering!

Vlotte bestelling.

Snellenlevering

Snel geleverd zoals werd aangegeven.

prima geregeld.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Fijne levering

Niks mis mee, snelle en goede levering

Gemakkelijk te bestellen en heel snelle levering

Heel knap

Ik heb mijn pakketje snel gekregen en elke keer heb bericht opvangen om te weten waar mijn bestel is . Super eficiente hoor!

Snel en goed.

Hele fijne supplementen en snel geleverd

Perfect!

Alles naar wens, het product, de service, alles perfect!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben meteen begonnen met smeren. Helaas zie ik nog geen verbetering, van m'n spat aderen, en andere blauwe adertjes. Er stond wel bij, 3 dagen al resultaat. Leek mee erg snel. Maar goed, ik ga dapper door. En hoop toch, een keer verbtering te merken. Hartelijke groet

Goede producten

Erg blij met jullie producten, goede kwaliteit en prijs.

Vlotte perfecte levering

gebruiksvriendelijke website en snelle vlotte afhandeling van mijn bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles was perfect

Toppie!

Snelle levering, verpakking in orde

snelle en verzorgde levering

snelle en verzorgde levering van een product dat goed voldoet

prima product en goede afhandeling

Prima, de bestelling ging vlot dankzij jullie Debby Smeets ! (Er was een probleempje met de kortingsdoppen…)

Werking?

De werking is natuurlijk ieder voor zich. Ik merk er weinig van.

Top, zoals altijd.

Snelle levering van mijn rode gist rijst tabletten. Niet duur en goede kwaliteit. Heel tevreden.

goed.

GOED PRODUCT.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben geweldig geholpen, toen ik zelf mijn bestelling verkeerd had geplaatst en het product nog voor mijn vakantie nodig had. Zoveel klantvriendelijkheid en product alsnog op tijd binnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.