Filter

De verzending is mooi vlot.

Gaat allemaal keurig!

Bestellingen worden snel uitgeleverd Mails worden snel beantwoord Hele goede vertegenwoordiger hebben wij (Paul) Wij zijn zeer tevreden!!

Hele fijne ervaring mee!

Zowel de vertegenwoordiger, als het bedrijf zelf als ik bel voor bestelling, als de cursusavonden hebben wij als heel positief bevonden!

Erg blij met golden naturals

Altijd goed advies en altijd zijn de bestellingen compleet

Alle keren dat ik vragen heb of iets moet weten...mail ik en krijg ik binnen een dag antwoord en advies.. De bestellingen zijn altijd keurig in orde en op tijd... Kan ook op andere sites bestellen maar doe het eigenlijk altijd bij de firma zelf... Bevalt prima en al heel veel mensen door verwezen...

Order prima verzorgd

Vlotte afwikkeling, prima service.

Goede kwaliteit/prijs, innovatief, snelle levering, top produkten,vriendelijk!

zie bovenstaande tekst.

Snel en goed

Mijn flacons Raspberry Ketone burner werden een dag na de bestelling al bezorgd. Jammer voor de lokale winkel die de dubbele prijs vraagt. Deze capsules gebruik ik in de strijd met mijn gewicht.

fijne firma mooie producten

mijn partner en ik gebruiken regelmatig producten van Golden Naturals. prijs kwaliteit goed. mooie samenstellingen

Snelle en correcte levering

Goed en snel !

Snel zonder verzendkosten geleverd! Top!

Prima, elke keer weer

Makkelijk te bestellen, voldoende voorraad en snelle levering

zeer goed

ik ben zeer tevreden van Goldens Naturals en de zalf die ze me opsturen... ik kon niet overweg met websites en een mevr; Kimberley, ik vermoed dat ze zo noemt heeft met veel geduld uiteen gedaan hoe ik kon betalen, chapeau voor deze vrouw en uw diensten

Snelle levering, goed geregeld.

Mijn bestelling werd pas na dagen aangeboden aan postnl

Ondanks dat ik voor het tijdstip op jullie website heb besteld, was mijn bestelling dezelfde dag niet aangeboden aan postnl, terwijl ook telefonisch werd aangegeven dat jullie het dan dezelfde dag zouden versturen. En ook niet de daarop volgende dag. Zelfs gisteren gaf postnl aan nog niets te hebben ontvangen. Als ik had geweten dat het zo lang zou duren, dan had ik dit product niet bij jullie besteld. Ik heb het product nog steeds niet in huis.

mooie complete productlijn met een goede marge en verkoop prijzen

Mijn ervaring is dat er mensen op kantoor zitten die niet zo veel verstand van de producten hebben en gelukkig heeft de vertegenwoordiger zich gemeld voor een eerste afspraak in februari, dan ben bijna een jaar klant. De vertegenwoordiger weet de acties maar als die niet langs komt kan ik het niet weten. Dit punt is steeds weer een discussie en moet ik het opvragen wat in de aanbieding is. En die aanbiedingen zijn altijd perfect. Vraag je dat per mail dan moet je er altijd achteraan bellen. En de brochures als je die in een standaard zet zie je niet de product naam maar steeds Golden Naturals, wat een marketing blunder. Dat meld je dan, maar geen enkele reactie komt er dan terug, jammer. Want waarom zou ik dit nu weer invullen als er toch niets wordt gedaan met de feedback ? Dus dit is de laatste keer dat ik mee doe. Wel veel succes gewenst. En ik zou graag een kouw D3 tablet willen als toevoeging

Top kwaliteit

Goede kwaliteit, supersnelle verzending

Super snelle service

Duidelijke communicatie Volgende dag bezorgd

Fantastische producten en top service

Wij en onze klanten zijn super te spreken over jullie producten. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Jullie leveren top service bij vragen altijd snel antwoord.

Mooi merk!!

Nu enkele jaren in ons assortiment met veel succes wordt het verkocht, en de klant is zeer tevreden over de producten. Sterke kracht is het 'GOUDEN' dopje!

Smorgens besteld, volgende dag in huis. Fijn verpakt met wat extra informatie.

Goed en snel

Betrouwbare leverancier met zeer vlotte verwerking/levering.

Snel en zorgvuldig

Top daarom 5 sterren

Snelle service de volgende dag al in huis

Ok

Ok