Filter

Bestelling keurig en snel geleverd

Goed geleverd, leuke sinterklaas verrassing in het pakje, zo leuk!

Ubiquinol 50mg en Rode gist rijst

Ik gebruik al jaren Ubiquinol 50mg en Rode gist rijst van Golden Natural maar dit is de eerste keer dat ik dit bij Golden Naturals BV bestel. Snelle levering en een leuke verrassing toegevoegd, grappig. Tot nu toe is mijn cholesterol keurig netjes dus ben zeker tevreden.

Vlugge correcte levering! Met een lieve attentie... Prima product!

Blij met mijn bestelling

Het pakketje op tijd en netjes ontvangen. In het pakketje trof ik naast de bestelde produkten, een gratis produkt en snoepgoed van Sinterklaas aan. Heel attent van Golden Naturals!. :)

snelle en goede levering.

Goede producten en snel geleverd

Super snelle levering

Nu uitproberen! Ik ben erg benieuwd.

perfect

Snel en correct , kan niet beter

Snel en makkelijk.

Vandaag besteld, morgen in huis. Super, duidelijk en veel keus.

goed produkt

de capsules van golden naturals (scuttellaeria} gebruik ik al een langere tijd.

site sérieux, livraison correspondant à la commande, rapidité de livraison. Merci

Dik tevreden .

Ik had mijn product net voor het weekend besteld , ondanks dat snel geleverd en prima verpakt . Top !

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goed product, snelle levering

Prima prijs/kwaliteit, duidelijke website en snelle levering

Heb golden naturals voor mijn menopauze. Heb eerst twee doosjes gebruikt, daarna een tijd gestopt en in deze periode gemerkt dat het effect van deze pillen super goed is. Ben dus weer beginnen met slikken. Nagenoeg geen opvliegers en als ik ze heb, ervaar ik ze als mild. Veel rustiger in mijn lijf .

Ik koop mijn vitamine altijd bij een reformzaak. Zocht online en zag dat ik ook direct bij jullie kon bestelle. Snelle en leuke levering.

Verkeerd product

Voor het terugsturen moet ik porto betalen, terwijl het niet mijn fout is! Na een telefoontje van Golden Naturalis is alles keurig opgelost . Misschien is het handig om voortaan bij het gekochte pakket iets duidelijker te zijn over het terugsturen, bv met een retour-etiket. Tenslotte had G.N. zich vergist. Of een gratis tel.nummer. Want eenmaal in contact met de firma ging alles vriendelijk, handig en snel.

Top!!!!

Net voor 4 uur besteld, volgende dag al geleverd. Met nog een extraatje in de doos. Helemaal top!!!

Goede en snelle service

Tevreden.

Zeer correct en snel geleverd

Goede producten. Komen hun belofte na.

Parfait

Livraison rapide et prix correct Je recommande!

Goede service, vakkundige aardige mensen.

Ik werd vriendelijk geholpen, kreeg nog extra tips. De dame aan de telefoon was erg beleefd, wat zeldzaam is tegenwoordig!!

Perfecte service en vlugge levering

Firma waar je mag op rekenen

Bij de levering 2 attenties bij mijn pakketje. Is altijd leuk en geeft vertrouwen. Ook direct antwoord op de mails. Vele firma's kunnen daar nog een voorbeeld aan nemen.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG