Pluspunten
Snelle levering Producten kloppen met de beschrijving
Beste Jorn, Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Wij waarderen het dat je de tijd en moeite hebt genomen hiervoor! Super dat het product klopt met de beschrijving en dat je hebt genoten van een snelle levering; dat is uiteraard ook de bedoeling. Mochten er nog verbeterpunten in je opkomen, laat het gerust weten! Zien we je nog eens terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Henk, Vriendelijk bedankt voor deze prachtige 9! Hier doen we het allemaal voor. Mochten er nog verbeterpunten in u opkomen, schroom dan niet om ze even te laten weten. Zo kunnen we samen naar een 10 toe werken, alle input is welkom! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Prachtige producten voor de beste kwaliteit en voor een goede prijs!! Goede samenwerking met de mensen van Natusor. Product trainingen zijn leerzaam , goed en gezellig. Altijd goede contacten.
Beste Marinus, Wat een prachtige beoordeling... Wij zijn er gewoon even stil van! Wat fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om Natusor te beoordelen. Leuk om te lezen dat u geniet van prachtige producten, een goede samenwerkingen en onze producttrainingen. Dat er nog maar veel jaren samenwerking mogen volgen, bedankt voor uw input! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Jessica, Hartelijk dank voor je beoordeling! Een 8, daar doen we het allemaal voor. Je hebt geen verbeterpunten opgeschreven, maar het is natuurlijk nog geen 10. Wij willen graag verbeteren voor onze klanten. Als je iets te binnen schiet, laat je het ons dan weten? Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste, Hartelijk bedankt voor jullie beoordeling! Wat ontzettend leuk om te zien dat jullie ons een 10 geven. Mochten er nog verbeterpunten in jullie opkomen, neem dan gerust even contact met ons op. Bedankt! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Jaco, Bedankt voor deze 10! Daar doen we het uiteraard allemaal voor. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede snelle levering. Duidelijke uitleg over de producten .
VerbeterpuntenSchiet niets te binnen, gewoon goed en duidelijk .
Beste Rob, Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij stellen het zeer op prijs dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. Fijn dat de levering snel is gegaan en dat de uitleg bij de producten in jouw ogen duidelijk was. Zien we je nog een keertje terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede producten. Snelle levering. Kortom correct.
VerbeterpuntenTot heden geen negatieve punten ontdekt
Beste Willy, Wat een mooie beoordeling heb je voor ons achter gelaten! Wij zijn ontzettend blij met deze 9. Fijn dat de levering snel is geweest, hopelijk zien wij je nog een keertje terug ;-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Kwalitatief goede producten voor een goede prijs.
VerbeterpuntenKijk eerst wat je aan je huidige klant hebt voordat je in het zelfde dorp een nieuw verkooppunt erbij maakt. Dat schept vertrouwen.
Beste Bodyfit, Wij willen jullie bedanken voor de mooie beoordeling. Dat jullie er de tijd voor hebben genomen, doet ons goed. Fijn dat onze producten in uw ogen een goede prijs-/kwaliteitverhouding hebben. Uw aangegeven verbeterpunt ga ik hier doorgeven aan de accountmanager, bedankt voor de input! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Fijn bedrijf, mooie producten!
Beste Kruiden & Zo, Wat superleuk om te zien dat jullie ons een 10 geven! Daar zijn wij blij mee. Een fijn bedrijf en zijn en mooie producten produceren is waar wij uiteraard voor staan. Dit zullen we dan ook blijven doen, bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering, zoals beloofd!
Beste Michael, Wat leuk om te lezen dat je hebt genoten van de snelle levering! Dat beloven wij inderdaad en dat willen wij ook altijd waarmaken. Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te beoordelen, en met een 10 nog wel! Tot de volgende keer :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede service en top producten. Waarom geen 5 sterren? Anders gaan ze naast hun schoenen lopen ;-)
Verbeterpuntennvt
Beste Venavo, Een 8 maar? ;-) Geintje, uiteraard! Wij zijn hier ontzettend blij mee. Wat super om te lezen dat jullie blij zijn met onze service en producten. Wij zullen beloven niét naast onze schoenen te gaan lopen. Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
gezellige club
Verbeterpuntenkritisch punt is de plastic verpakking als duurzaam bedrijf moeten we opzoek naar een vervanging voor al dat plastic
Beste Bouman van Bergen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, een 9! Fijn om te lezen dat u ons een gezellig club vindt ;-), dat is natuurlijk óók van belang. Uw verbeterpunt m.b.t. plastic ga ik intern bespreken. Bedankt voor alle input! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
snelle en goed levering Kwalitatief goede producten prettige firma om mee samen te werken
VerbeterpuntenBewaak de exclusiviteit Voorkom afprijzingen op internet
Beste Ruud, Een 10, wat vinden wij dit fantastisch! Een prachtige beoordeling die samen gaat met een goede samenwerking. Fijn om te lezen dat u goede leveringen krijgt en dat wij volgens u kwalitatief goede producten aanbieden. Het verbeterpunt m.b.t. exclusiviteit ga ik intern doorgeven. Voor de afprijzingen wordt al streng gewaakt, dit blijven we uiteraard doen! Bedankt voor alle input. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste van der Hoeven Natuurmarkt, Allereerst wil ik u hartelijk danken voor deze 8! Uiteraard begrijpen wij wél dat het nog geen 10 is. Ondanks dat u geen verbeterpunten heeft doorgegeven, staat het u uiteraard vrij om deze nog met ons te delen. Dan kunnen wij samen streven naar die 10! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
mooie produkten, heldere uitleg , prettige vertegenwoordiger, goede prijsstelling
Verbeterpuntenexclusiviteit van de produkten, kan beter
Beste Kruiderij Rozemarijn, Bedankt voor deze prachtige 8! En daarbij ook hartelijk dank voor de mooie woorden. Fijn dat u onze producten mooi vindt en dat u geniet van een heldere uitleg. De prettige vertegenwoordiger is natuurlijk óók een pluspunt! Uw verbeterpunt m.b.t. exclusiviteit ga ik intern doorgeven, bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
snelle levering. aktie met de dop
Verbeterpuntennaslagboek van de produkten
Beste Ton, Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Fijn dat wij u altijd snel kunnen beleveren, dat doet ons goed om te lezen. De doppenactie houden wij er uiteraard in! Het naslagboek van de producten ga ik hier intern aankaarten, bedankt voor de input! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Meedenken, vriendelijke benaderingen. Zelden of nooit fouten bij de levering.
Beste Ronald, Ik wil u graag bedanken voor deze 9, wat een fijne beoordeling! Wij denken altijd graag met u mee, en heel leuk om te lezen dat er zelden fouten gemaakt worden. Daar doen we het voor! Bedankt voor de input en wij gaan verder streven naar de 10 ;-). Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
netjes, correct en keurige leveringen
Verbeterpuntenaktie matig mag het voor mijiets aantrekkelijker
Beste Rob, Wij willen u bedanken voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de leveringen goed verlopen. De acties gaan wij meenemen en zullen opnieuw bekeken worden. Bedankt voor de input! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenWeet geen verbeterpunten
Beste Manuela, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je hebt genoten van een snelle levering en dat je onze nieuwe website duidelijk vindt. We hebben er dan ook hard aan gewerkt ;-). Hopelijk zien we je nog een keertje terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Daan, Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij zijn ontzettend blij met jouw 7. Indien er nog verbeterpunten in je opkomen, laat ze vooral aan ons weten! Zo kunnen we samen naar een 10 werken. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Vlug, veilig en voordelig. Wat zou ik nog meer verlangen?
VerbeterpuntenIk weet er geen
Beste Hans, Wat een prachtige beoordeling! Wij waarderen het enorm dat je de tijd en moeite hebt genomen om dit te schrijven. Super dat je ons omschrijft als vlug, veilig en voordelig; dat doet ons goed! Zien we je nog een keer terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Al meermaals orders geplaatst, erg gebruiksvriendelijke en goed werkende website. Grote keuze producten aan waarneembare prijzen. Zeer goede opvolging en berichtgeving betreffende levering. Snel en correct.
Beste Tim, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Wij vinden het fantastisch dat je hier tijd en moeite in hebt gestoken. Laten we de volgende keer weer precies zo leveren! Heb je onze nieuwe website trouwens al bekeken? Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Geweldige service
Beste Eline, Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen. Uiteraard krijg je de volgende keer wéér zo'n geweldige service! ;-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie!
Beste Eric, Wauw, een 10! Daar doen we het allemaal voor. Vriendelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat je hebt genoten van een snelle levering en dat er goede info op de website gevonden kon worden. Zien we je nog een keertje terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
154 Industrieweg D
Best 5683 CG