Beste N.J. Sneijder, Vriendelijk bedankt voor deze 8! Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Als er nog verbeterpunten zijn, horen wij dat uiteraard ook graag. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering.
Beste Evyanessa, Hartelijk bedankt voor deze supermooie beoordeling! Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u nog eens terug en geniet u ook dan weer van een snelle levering! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering Keurig verpakt Prima informatie
VerbeterpuntenHoudbaarheid producten. Als dit niet lang meer is, informeert je klanten dan hierover. Kunnen zij zelf de keuze maken
Beste E., Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling, fijn dat u er tijd voor uit heeft getrokken. Super om te lezen dat u heeft genoten van een snelle levering en dat de informatie genoeg was. Wij vinden het echter wel jammer om te lezen dat de houdbaarheid van de producten te wensen overlaat. Wij proberen hier altijd goed op te letten zodat een klant uiteraard geen product ontvangt wat (bijna) over de datum is. Onze excuses hiervoor. Hopelijk zien wij u toch nog een keertje terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste A.M., Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Erg fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede prijzen, goede en snelle levering en goede "after sales service".
Beste M. van Geffen, Allereerst hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd en moeite heeft genomen. Super om te lezen dat u blij met ons bent qua prijs, levering en onze service! Hopelijk zien wij u nog een keertje terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
heb voor het eerst daar wat besteld..maar het is super goed.. een mooie snelle levering..en een goede kwalitijd creme..
Verbeterpuntenzo geen mening..
Beste Gerrit, Wij willen u eerst vriendelijk bedanken dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wat een prachtig cijfer! Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en dat u de crème erg prettig vindt. Hopelijk zien wij u nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Graag duidelijke afspraken met Post.nl maken over het afleveren van het bestelde. Ik kreeg op de dag van de levering een bericht dat op mijn verzoek het naar het afleverpunt bezorgt zou worden en dat het va 15:00 uur af te halen was. Niet dus pas een dag later. 14 km voor niks gereden. Ik heb een normaal post adres, wel op op een recreatiepark, de brievenbus is goed bereikbaar om eventueel een briefje achter te laten.
Beste Cor, Allereerst hartelijk bedankt voor je beoordeling. Een supermooi cijfer! Wat vervelend om te lezen dat het bezorgen van uw pakketje niet helemaal vlekkeloos is gegaan. Ik zie inderdaad dat het op uw verzoek naar een afleverpunt is gegaan op 8 mei rond half 7 's avonds. Hierdoor is het pakket 9 mei vanaf 15.00u pas beschikbaar geweest. Dit is helaas altijd het geval bij PostNL, het is altijd de volgende dag pas beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak, hopelijk heeft u toch plezier van uw bestelling. Wij zien u graag nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering. En netjes op de hoogte gehouden over de na levering.
VerbeterpuntenHelaas was het ander bestelde product niet op voorraad en dat is jammer.
Beste Isolde, Allereerst bedankt voor deze mooie beoordeling en ook bedankt dat u de moeite ervoor heeft genomen. Fijn dat u genoten heeft van een snelle levering, maar jammer om te lezen dat niet alles op voorraad was. Wij doen altijd onze uiterste best om zoveel mogelijk producten op voorraad te houden, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Hopelijk hebben we het product de volgende keer wel! :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Leveringen op tijd. Prettige uitleg indien nodig.
VerbeterpuntenNvt
Beste Inez, Bedankt voor de 10! Tevens bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen, wij stellen dat zeer op prijs. Fijn dat uw pakketje op tijd is geleverd en dat u genoeg uitleg heeft ontvangen over de producten. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Correcte communicatie en eerlijke prijzen. Producten worden juist en duidelijk omschreven. Snel en op afspraak geleverd.
Beste Tim, Wat een prachtige beoordeling! Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om deze te schrijven. Wij vinden het altijd fijn om te horen wat we goed doen :-). Mocht u in de toekomst verbeterpunten tegen komen, schroom dan niet om deze te communiceren! Fijn dat u het pakketje op tijd hebt ontvangen, hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede service als iets mis gaat
Beste, Wat super dat u ons heeft beoordeeld met een 10! Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen hiervoor. Wij vinden het leuk om te lezen dat er goede service aan u is verleend, daar doen wij het voor! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Alles
Beste J.J.H., Hartstikke bedankt voor de 10! Wij vinden het ontzettend fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Ook leuk om te lezen dat er geen verbeterpunten voor u zijn! Wij streven altijd naar het hoogst haalbare en hopen u nog een keer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering, goede service.
Beste Ariane, Wat waarderen wij die 10! Ook waarderen wij u, omdat u de tijd en moeite neemt om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van een snelle levering en onze goede service. Hopelijk zien wij u snel terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Beste Frans, Allereerst bedankt voor de 10! Wij vinden het ontzettend leuk dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat u een snelle levering had, daar doen we het voor! Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle onverwachte levering
Beste Karin, Vriendelijk bedankt voor de tien, wat een cijfer! Leuk om te lezen dat de levering voor u snel was, hopelijk kwam het pakketje niet ongelegen ;-)! Wij vinden het super om te zien dat u de tijd en moeite neemt om ons te beoordelen, bedankt! Hopelijk tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Gemakkelijke bestelling. Snelle levering. Extra kwaliteit van de producten.
Beste Jean-Pierre, Vriendelijk bedankt voor dit supercijfer. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare en die 10 is een mooie kers op de taart! Bedankt dat u de tijd en moeite neemt om ons te beoordelen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Luc, Bedankt voor de 10 die u ons heeft gegeven. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een beoordeling te schrijven. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Tabitha, Bedankt voor deze 8! Wij vinden het fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Als u nog verbeterpunten heeft, horen wij dat uiteraard graag. Een 8 is nog geen 10! Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Beste Rob, Wat leuk om te zien dat u ons met een 8 heeft beoordeeld, bedankt! Wij vinden het fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u snel terug, en als er nog verbeterpunten zijn: we horen het graag! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Lauretta, Allereerst bedankt voor de 9, wat een mooi cijfer. Wij stellen het erg op prijs dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Indien u nog verbeterpunten heeft voor ons, laat het ons weten! Hopelijk zien wij u snel nog een keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
zeer snelle en juiste levering
Beste Roger, Leuk om te zien dat u heeft genoten van een zeer snelle levering en dat wij daarvoor een 10 krijgen! Wij vinden het erg fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Marwa, Vriendelijk bedankt voor de 8! Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Als er nog verbeterpunten zijn, dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Top producten
Beste Bram, Wat leuk om te lezen dat u onze producten top vindt! Daarnaast is het ook heel fijn dat u ons een 10 geeft én dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Ben gewoon tevreden
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Beste M.J., Allereerst vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Indien u nog verbeterpunten heeft, horen wij dat uiteraard graag! Een 7 is namelijk nog geen 10! Wij zien u hopelijk snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Bjorn, Wat een fijne beoordeling, zo'n 10! Wij vinden het erg fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk is de levering naar wens gegaan, veel plezier met de producten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
154 Industrieweg D
Best 5683 CG