Snel geleverd !

heel goed

Alles goed geregeld snel en goede afwikkeling van het retour. Snel een andere maat besteld en dit is ook weer goed afgehandeld, en was snel bij ons in huis.

PRIMA

Er was iets niet goed met mijn bestelling. Na een telefoontje was het helemaal opgelost. Dank aan Bryan.

Snelle levering, helaas waren de schoen te klein maar retour verwerking was ook bestwel snel.

Vandaag besteld, morgen geleverd !

Snelle bezorging

Prima website

Te lang wachten op levering.

Vermoeiend

Goedenmorgen Ik heb nou al 3 keer een broek proberen te bestelen maar ik krijg nou weer voor de zo veelste keer de verkeerde broek binen het gaat om de joggings broek van nike cargo in het grijs op de foto is die te zien zonder elastiek bandjes en ook in een ander soort model maar ik krijg steets de geen bine met wel elastiek bandjes en een ander model terwel op de fotos staan duidelijk een andere broek het wekt veel vrustratie op want julie zijn de enige die die broek heeft in maat XXL maar krijg nou voor de 3de keer een andere broek dan als wat er op het plaatje staat

kwaliteit,service,en snelle afhandeling bestelling prima.

Goede service.

Prima service Zondag besteld en Dinsdag al in huis. Mijn kleinzoon zal.blij zijn met de bal

Super snelle levering en product zoals omschreven

ok

Ik

fijne winkel

Goede en vakkundige service

Snelle levering en retourproces. Mooi product.

snelle en goede service

snelle en goede service

Zo snel

In de beschrijving van de dansschoenen die ik heb besteld stond dat de schoenen een maat kleiner vallen dan je gewone schoenen. Daar ben ik heel blij mee. De schoenen werden de dag na de bestelling al geleverd en ze passen perfect!

Snelle verzending

Ales good

Het product is uitstekend, de levering is snel.

Levering was snel. de kwaliteit is zoals gewend! top.

online bestelling: website is duidelijk, simpel en makkelijk te gebruiken. levering tijd: zoals geschat, ik heb een voetbal club regenjas met gedrukte letters besteld. die waren goed. de kwaliteit is zoals gewend.

Perfecte service

Ik had 2 shirtjes besteld. Eentje in M en eentje in L. Ik ben netjes gebeld om te vragen of dit klopt. Ik heb hen gevraagd of ze dit willen aanpassen. Dit is netjes aangepast.

Snelle reactie bij retour

Goede service. Kleding helaas te klein en wilde het retour sturen. Het pakket was de volgende dag al bij sportpaleis ontvangen en na twee dagen stond het geld alweer op mijn rekening.

Ander product beloofd

Ik heb een skihelm besteld en in de beschrijving stond dat deze helm de mips technologie bevat. Toen de helm geleverd was, had de helm deze technologie toch niet. Na bellen met de klantenservice bleek dat de beschrijving van een ander product was overgenomen. Er werd geen oplossing gegeven, ik moest de helm maar gewoon terugsturen. Dat is geen passende oplossing zo kort voor de skivakantie.

Snelle service ging retour omdat maat niet klopte maar ook dat ging snel

besteld, betaald, geleverd!

schoenen besteld, betaald en keurig op tijd volgens afspraak geleverd.

Super snelle bezorging en berichtgeving!

Super snelle bezorging en berichtgeving!

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad