Goede dervice

Snelle levering mooie schoenen gekocht en niet duur

Alles prima!

Bestellen en levering verliep prima en met met goede track&trace!

Besteld en snel bezorgd zonder extra kosten.

Fijne site. Snelle bezorging

Snelle levering en goed geïnformeerd worden betr verzending

Zooltjes direct verzonden, zonder verzendkosten. Prima!

Voor 16.00 besteld volgende dag in huis ..vriendelijk personeel aan de relefoon gehad voor mijn vraag

Makkelijk te bestellen

Snel besteld, snel geleverd

Gemengd

Spullen kwamen op zich goed aan, er zaten alleen blauwe penstreken op de mouw van het shirt Aangezien de wedstrijd morgen is, hebben we geen tijd om te ruilen, maar ik mag aannemen dat dit niet de norm is bij jullie?

Zoals besteld

Degelijk, goed geprijsd

Het moest een kado zijn jammer doos was erg beschadigd

Doos was erg beschadigd

Voor herhaling vatbaar!

Voor mij de eerste keer dat ik hier besteld heb. Alles naar wens verlopen. Producten zoals beschrijving aangaf. Leuke prijs en snel geleverd!

Product zoals omschreven, goede prijskwaliteit, snel verzonden.

Zeer goede communicatie en snelle levering

Prijs - kwaliteit uitstekend en snelle levering

Aanrader, overzichtelijke site, goede prijs en snelle levering. Bestellen maar!

Ik heb de schoenen 3 weken geretourneerd maar heb nog geen geld terug gestort gekregen.

Heb nog geen reactie gekregen op geretourneerde schoenen, graag hoor ik van jullie. Ik wil graag mijn betaling terug ontvangen. Met vriendelijke groet Dick Maalsen.

geweldig

Alleen als ik een maat kleiner wil, lukt dat niet. Alleen weer opnieuw bestellen.

Helemaal top

Fijne site en snelle levertijden

uitstekende service , fijn en vriendelijk personeel

Je wordt altijd vriendelijk en en correct geholpen om het juiste item dat bij je past te vinden.

Melding over de levering miste

Het bestellen ging goed, maar geen mail ontvangen wanneer geleverd wordt. Vandaag of morgen?? Wel handig om te weten.

Uitstekende service en een kwalitatief goeie winter / regen jas

Heb uitstekende ervaring gehad met de bezorgservice. Zelf is dit een goeie winter/regen jas om je zelf goed de winter tegen te kleden van het bekende merk Adidas. Naast dit had ik zelf al aangegeven tevreden over de bezorgservice te zijn maar ook over de kwaliteit van de jas. Ik zelf draag normaal gesproken een maat M maar dacht dan dat hij klein zou uitvallen vandaar dat ik voor een Maat L gekozen heb , valt groter uit maar dat maakt niet uit want deze jas moet nog jarenlang mee. Valt net uit tot mijn bovenste bovenbenen maar dat geeft niet, als ik een maal groter en dikker wordt, zal die niet te klein worden. Ik heb de juiste maat gekozen voor redelijke bedrag. Was zelf ook verbaasd dat die zo goedkoop kosten, voor zo een jas van het grootste merk ter wereld. Raad je aan.

Vanwege de matige reviews was ik wat voorzichtig en had besloten om een wat kleinere bestelling te plaatsen. Verzending ging supersnel en het is netjes verpakt afgeleverd. Ik zou hier een volgende keer weer bestellen.

Mijn doos was al eerder open geweest

Ik heb twee bestellingen gedaan en de doos was al open geweest mijn product was hopelijk niet eerder gebruikt.

Niet echt

Niet mooi