Laden reviews...
231 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten snelle levering, vriendelijke service en duidelijke productinformatie. De meeste reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en een soepel bestelproces, met enkele meldingen over voorraadproblemen of vertragingen. Wanneer er problemen waren, werd dit snel opgelost en veel klanten zouden opnieuw bestellen.
Miquel
Almere haven
Snelle levering goede communicatie. Product zoals de foto
Karin
Snelle levering. Prima produkt. Snelle service en verzending
24 June 2026
R.J.H.
BUDEL
Super snel geleverd en schoenen precies naar wens!
23 June 2026
Brenda Meelker
Rotterdam
Snelle levering en duidelijke omschrijving op de site..
20 June 2026
Lars
Made
Mijn aankoop paste niet helaas. Dit werd meteen netjes afgehandeld!
16 June 2026
Annemiek
Boxtel
Prijzen zijn goed en een zeer snelle levering
14 June 2026
Andreas
Bergen op zoom
Shirts waren snel binnen. Alleen ik wilde een shirt ruilen voor een andere maat. Jammer genoeg was die maat niet meer aanwezig en werd ook niet meer besteld. Puntje jammer en voor verbetering vatbaar. Het geld werd wel snel teruggestort. Top
13 June 2026
John
Heemskerk
Voor kleinzoon een bidon van Nike besteld. Dop was afgebroken. Al met al een goedkoop uitziende bidon en nog kapot ook.
11 June 2026
Marion
Papendrecht
Voldoet aan de verwachtingen
8 June 2026
Karin
Den Haag
Uitstekende site met een zeer ruime keuze. Scherp geprijsd en makkelijk te bestellen. Goede informatie over producten en de levering. Snelle levering en netjes verpakt. Een aanrader.
7 June 2026
Nelis
Appingedam
Schoenen zijn heel snel verzonden.
5 June 2026
Driss
Den Haag
De nikes voor mijn kleinzoon zijn heel snel aan gekomen. Nu duimen dat ze ook goed passen. Helaas weet ik dat pas over 14 dagen.
4 June 2026
Anja
Zoetermeer
Ik krijg me account niet werkende, en ik kon erna niet met hetzelfde emailadres versturen. Ik heb een mail naar sport paleis gestuurd en nu dagen later , nog werkt het niet. Ik heb nu maar een ander emailadres gebruikt om te zien of dit werkt. Maar van beiden krijg ik nu dus geen punten voor en als ik er een moet retouren moet ik ook maar zien hoe ik dat nu moet doen. Want de twee bestellingen zijn nu niet aan me account gekoppeld. Ook heb ik nog steeds niemand hier over kunnen spreken. De schoenen (de bestelde producten) zien er verders prima uit. Alleen de klantenservice, het contact, het account van de website allemaal helaas niet.
4 June 2026
dominique
Elst
Ben erg goed geholpen door de klantenservice, maar er stond een totaal verkeerde afbeelding op de site bij mijn bestelde artikel, anders had ik deze nooit gekocht, zowieso geen overzichtelijke website.
1 June 2026
Martijn
Eindhoven
Ga zo door
30 May 2026
matthias
Apeldoorn
Super service en toegankelijk contact! Heel fijn! Dank je wel!
Esther
Zeewolde
Ik had online bikini besteld. Alleen verkeerde kleur broekje erbij. Gebeld en meteen geregeld Nu weer een mooie bikini van ten Cate Erg goede service Een blije klant Gr Yvette
Yvette
Wageningen
Mooie kwaliteit
Marjan
Wijkbijduurstede
Goede prijs, normale verzendkosten en keurig verpakt. Snel besteld en snel geleverd, top!
25 May 2026
Rai
Uithoorn
Ik had mijn schoenen supersnel in huis
23 May 2026
Jeannnet
Sneek
Mijn bestelling van New Balance schoenen is na bestelling binnen 36 uur geleverd. Helemaal top.
23 May 2026
Gert
Rotterdam
Bij Sportpaleis schoenen besteld. Zowel de bestelling als de levering gingen super makkelijk en het is allemaal goed.
20 May 2026
Thea
Utrecht
Pakje was snel terplekke en goed in gepakt
14 May 2026
Ynze