kwaliteit,service,en snelle afhandeling bestelling prima.

Goede service.

Prima service Zondag besteld en Dinsdag al in huis. Mijn kleinzoon zal.blij zijn met de bal

Super snelle levering en product zoals omschreven

ok

Ik

fijne winkel

Goede en vakkundige service

Snelle levering en retourproces. Mooi product.

snelle en goede service

snelle en goede service

Zo snel

In de beschrijving van de dansschoenen die ik heb besteld stond dat de schoenen een maat kleiner vallen dan je gewone schoenen. Daar ben ik heel blij mee. De schoenen werden de dag na de bestelling al geleverd en ze passen perfect!

Snelle verzending

Ales good

Het product is uitstekend, de levering is snel.

Levering was snel. de kwaliteit is zoals gewend! top.

online bestelling: website is duidelijk, simpel en makkelijk te gebruiken. levering tijd: zoals geschat, ik heb een voetbal club regenjas met gedrukte letters besteld. die waren goed. de kwaliteit is zoals gewend.

Perfecte service

Ik had 2 shirtjes besteld. Eentje in M en eentje in L. Ik ben netjes gebeld om te vragen of dit klopt. Ik heb hen gevraagd of ze dit willen aanpassen. Dit is netjes aangepast.

Snelle reactie bij retour

Goede service. Kleding helaas te klein en wilde het retour sturen. Het pakket was de volgende dag al bij sportpaleis ontvangen en na twee dagen stond het geld alweer op mijn rekening.

Ander product beloofd

Ik heb een skihelm besteld en in de beschrijving stond dat deze helm de mips technologie bevat. Toen de helm geleverd was, had de helm deze technologie toch niet. Na bellen met de klantenservice bleek dat de beschrijving van een ander product was overgenomen. Er werd geen oplossing gegeven, ik moest de helm maar gewoon terugsturen. Dat is geen passende oplossing zo kort voor de skivakantie.

Snelle service ging retour omdat maat niet klopte maar ook dat ging snel

besteld, betaald, geleverd!

schoenen besteld, betaald en keurig op tijd volgens afspraak geleverd.

Super snelle bezorging en berichtgeving!

Super snelle bezorging en berichtgeving!

Keurig verzorgd

Alles netjes gedocumenteerd en verzorgd

Topp

Snelle levering van goede producten voor mooie prijs

Echt traag

Vanaf vrijdag heb ik een bestelling geplaatst en tot nu toe niks van te weten

teleurstellend

2 artikelen besteld, dat verdeeld de verzendkosten wat. Uiteindelijk leveren ze maar 1 artikel, het minst belangrijke. Blijkbaar was mijn besteld artikel plots niet meer op voorraad! Had liever eerdere communicatie gehad en dus ook de mogelijkheid mijn bestelling te annuleren of een voorstel met een alternatief! Daarbij, als je kan bestellen en het product online op voorraad staat moet dat ook zo zijn!

Begon moeizaam,maar werd goed opgelost

IK had bij bol.com ziener extra warme handschoenen besteld,maar kreeg wanten geleverd door sportpaleis. In eerste instantie zeiden ze dat ik wanten heb besteld,maar nee dus. Ik heb aangegeven dat ik het juiste artikel had besteld. Handschoenen en daar ook een foto van. Later ben ik teruggebeld door een hele vriendelijke telefoniste dat had gezocht in het magazijn voor een soort gelijk artikel. Ze heeft het probleem heel goed opgelost. Ik heb later elder de handschoenen gekocht die ik graag wilde

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Prima verpakt met duidelijke extra productinformatie.

Eindelijk iemand die het waarmaakt

De bestelling die ik had geplaatst kreeg ik al de volgende dag binnen, niet laat in de avond maar gewoon lekker op tijd! De meeste webshop beloven volgende dag thuis maar dat kun je vaak vergeten. De shirts zijn perfect en aller belangrijkste ze waren op tijd binnen voor de finale van Marokko

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad