Overzichtelijk en snel.

Al jaren klant bij sportpaleis, goede kwaliteit/prijs verhouding.

Goede prijs en snel geleverd

Snel en goed

Snel binnen

Goed geregeld allemaal.

Doen wat ze zeggen, en je wordt prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken. We bestellen zeker nog eens bij het sportpaleis.

Leugens en Leuke praatjes bij elkaar

IK zag een broek in de aanbieding bij sportpaleis en vond dit een leuke prijs om te kopen. Na de orderbevestiging (dus een koopovereenkomst) kreeg ik een mailtje van mijn track and trace binnen. Na een aantal uur kreeg ik een mailtje dat het product niet meer op voorraad was en dat de verkoop geannuleerd wordt. Heel vreemd aangezien er een verkoopovereenkomst is waarbij de verkopende partij dan met een vervangend product moet komen. Vandaar dat ik deze partij heb gemaild, waarop ik als reactie kreeg dat er een fout in het systeem was dat er daarom niet geleverd wordt. Dit betekent dat het bedrijf dus in eerste instantie al tegen mij gelogen heeft hoe het in elkaar zat. Dit valt mij zwaar tegen van Sportpaleis en zal hier zeker nog meer informatie en werk van gaan maken.

Goed, maar retourneren is onnodig prijzig!

Ik moest een paar schoenen retourneren en dit heeft me €7,95 gekost. Ik heb zelf niet gezien dat je zelf de retourkosten moest betalen, dus het is mijn eigen nalatigheid deze keer, maar ik vind dit geen goede service. Ik zal niet zo snel meer iets bestellen hierdoor.

Uitmuntend

Mooi en snel geleverd

Mijn bestelling werd de volgende dag correct bezorgd en ik werd daarvan goed op de hoogte gehouden

İs goed

Heel goed ik wil verder gaan

Lijkt Overtoom wel!

Bestellen gaat makkelijk. Vervolgens al heel snel bevestiging en ook de bezorging was supersnel. Geweldig!

Keurig

Snelle bezorging, netjes verpakt, goede kwaliteit producten. (Een omschrijving of het een brievenbuspakket betreft, of niet, had het helemaal afgemaakt).

Trage verzending

Beste sportpaleis, ik ben al meer dan 30 jaar vaste klant van jullie in Amsterdam. Ik kwam toen met mijn vader als kind en nu met mijn kinderen als vader jullie zijn nog steeds toppie maar verzending kan wat beter. Al met al ik geef jullie 4 1/2 ster :)

Ik ben zeer tevreden.

Ik zag de voetbalschoenen die ik graag wilde. Heb ze online besteld en twee dagen later kwamen ze binnen.

Goede service en snelle levering

Positief

Goede en snelle dienst. Prima.

Netjes de volgende dag in huis

goed en snel geleverd

Redelijk snelle levering

Product zoals omschreven. Prijs-kwaliteitverhouding in orde. Levering conform belofte. Tip: Levering in 24-uur zou een verbetering zijn.

een goede bestelling in goeie maat alles ik ga vaker op jullie site bestellen

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service

super snel geleverd en hele goede schoenen!

Verkeerde maat geleverd

De schoenen waren snel geleverd maar jullie hadden 2 verschillende maten geleverd. Ik vind het geen probleem , het kan gebeuren maar gelieve zo snel mogelijk de juiste maat te leveren.

Komt na wat belooft

Kwalitatief hoogwaardig Aflevertijd perfect.

Ik had witte allstars besteld, alleen er zaten vlekken op. Was een cadeau voor iemand, maar zou niet op tijd meer binnen komen. Contact opgenomen met Mike, Hij heeft er alles aangedaan om op het op tijd binnen te krijgen. Top service. Thanks Mike!

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad