Waardeloos

Ik moet retourzendkosten betalen wat ze natuurlijk nergens duidelijk hebben aangegeven. Ik wist niet eens dat er nog winkels bestaan waarbij je niet gratis kan retourneren.

Perfect, snel verzonden en goede prijs

Nette website met veel goede aanbiedingen. Het door mij bestelde is snel verzonden, netjes verpakt en er werd goed over gecommuniceerd. Via track and trace makkelijk te volgen en binnen 2 dagen in huis. Aanrader!

perfect bedrijf super levering.

Perfect netjes verpakt me Ajax cap

Duidelijke website en snelle levering

Was de eerste keer dat ik bij Sportpaleis besteld. Het contact en afhandeling van de bestelling in naar volle tevredenheid verlopen.

Goede prijs/kwaliteit

Bestelling is vlot geleverd. prijs/ kwaliteit is goed

Netjes vlot geregeld

5steren

Ik ben zeeeeer blij...

Specht

Ik heb de schoenen ontvangen met anti steel ring/alarm. Deze zat er gewoon nog aan. Ik ben uren bezig geweest om deze te verwijderen

Fast delivery

Fast delivery in 1-3 days

Prima geregeld, zelfde dag nog verstuurd en de volgende dag netjes afgeleverd!

Alles netjes volgens afspraak bagekomen

Fijne en snelle levering! Zeer tevreden

Vlotte levering

Overzichtelijke website en snelle levering

Super snel binnen netjes verpakt

Goede en vriendelijke service

Na 2x een geannuleerde order via de gewone webshop, wist het Sportpaleis de gewenste Nikes snel te leveren. En ze bleken ook nog de goede maat, dus weer iemand blij met een paar fraaie sportschoenen.

snelle en goede service

Overzichtelijke website.

Snelle levering.

Ruime keuze, snelle levering. Helaas waren slippers te smal. Terug gestuurd. Geld was ook snel terug gestort

Alles perfect geregeld

Top. Snelle levering

Super snelle servers goede kwaliteit

zeer snelle levering en netjes verpakt mooie kleding keuze een aanrader deze shop

Gewoon goed en snel

Duidelijke site , snelle levering !

Snelle levering en duidelijke site!

Ik bestelde een The North face windjacket als een last-minute cadeautje. De site was erg duidelijk opgebouwd en het bestelproces verliep snel! Wat erg prettig was is dat achteraf betalen (Klarna) een optie was, wat bij veel andere grote concerns nog steeds niet het geval is. Daarnaast werd het jacket snel verstuurd en was het op tijd binnen :)

Ik ging voor de prijs!

Merk en prijs, dan is de keuze makkelijk! Laatste product, trouwens....

als enige internetaanbieder in staat de sportsokken van Ajax 20/21 te leveren

top

Probleempje supersnel opgelost

Mooie trui ontvangen .. zat alleen nog alarm label op. Na telefonisch contact zelfde dag nog retour gezonden en andere dag trui weer ontvangen top!

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad