Jammer dat een artikel wat in de webshop staat toch uitverkocht blijkt. Maar gelukkig wel meteen geld retour gestort.

Snelle en goede levering

snelle en goede levering

Duidelijk en snel

Besteld en binnen 2 dagen binnen. Top!

Heel prettig

Hele goeie ervaring snelle levering precies wat ik had verwacht

Voor een goede prijs gekregen wat ik wilde. Levertijd was acceptabel.

Verkeerde product gekregen, geen reactie op mail

Ik heb een verkeerde bikini opgestuurd gekregen en hierover gemaild maar geen reactie gekregen helaas. Retourneren kost mij geld, dus dat wil ik ook niet. Ik wil gewoon de goede bikini.

Super snelle levering mooi prijs kwaliteit verhouding.

Ik kwam jullie website tegen en was gelijk meer dan tevreden over het assortiment. Heb gelijk een paar Adidas gympen aangeschaft voor nog geen 50 euro. Bij aankomst waren ze precies zoals beschreven.

Perfecte levering

Super als je bestelling snel geleverd word. Echt top

Leuke korte broek!

Sportpaleis verkoopt maten die andere winkels niet verkopen:

Ruime keuze, goede prijs

Op zoek naar een hardloopbroek. Genoeg keuze en de prijs is vergelijkbaar met andere winkels. Via Sportpaleis gekocht, omdat ik hier mijn VVV cadeau kaart in kon leveren. Top!

Schoenen besteld. Mooie kwaliteit en zitten goed. Bezorging ook goed gegaan. Dus prima!

Goed pruduct

Alles is aangekomen zoals aangegeven!

Gewoon geweldig goed

Ik harde sportsokken bij een andere sportwinkel Sport-2000 via de webshop gekocht op dinsdag. Op donderdag kreeg ik bericht dat de orde geannuleerd werd en ik mijn geld terugontvang. Op donderdag heb ik meteen bij een andere webshop (Sportpaleis) de hardloop sokken in de juiste maat gekocht en vrijdag had ik ze in huis (met dank aan de snelle koerier). Gelukkig is er nog een bedrijf die weet hoe ze klanten tevreden moeten houden (snelle levertijd, juiste prijs/kwaliteit etc.)

Over het afgeleverde artikel kan ik moeilijk iets over zeggen, daarvoor is de tijd nog veel te kort.

Snelle levering! Helaas moest er een artikel retour omdat dit te groot was. Dit op vrijdag retour gestuurd en op maandag al de terugbetaling binnen.

Zwembad besteld, snelle levering. Kwaliteit is prima.

Prima service!

Product zoals omschreven. Snelle levering.

Op tijd bezorgd en product ziet er goed uit

Snelle levering, willen we toch allemaal!!

Snelle levering en goed verpakt!!!

Snelle levering en ruime keuze In modellen en maten.

Snelle levering, maar hoge verzendkosten

Helaas moet er zowel voor de levering als voor de retourzending flinke verzendkosten betaald worden. Voor schoenen van €40, kwam dat neer op (€12,20).

Zeer snelle levering van een mooi product :).

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad