Super echt lekker warm

Snel en volgens afspraak

Snel en volgens afspraak

Top zaak

Goede snelle levering en mooie prijzen.

Goede site en super snelle levering :)

Ik had een skibroek en een hardloop shirt besteld, en volgende dag al in huis. Hele goede ervaring dus. En als het dan ook allemaal nog eens top zit dan ben ik natuurlijk dubbel blij

Duidelijke omschrijving van het product en netjes verpakt. Snelle levering.

Prima zoals het hoort.

Snelle levering, netjes te woord gestaan via de telefoon.

Goede prijzen en snelle service, super!

Voor herhaling vatbaar!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede en snelle service

Besteld volgende dag thuis, helaas net tegroot. Teruggebracht en mijn retour was gelijk zonder problemen verwerkt. Ik zal zeker vaker bestellen.

Zoals het moet !

Product is goed weergegeven, hele snelle levering met goede info via de mail.

Ronduit slecht

Artikel in de maat S online besteld, was de laatste trouwens in die maat. Drie dagen later krijgen wij een mail dat deze maat toch niet leverbaar is en wij het geld terug krijgen binnen een week!!!!!!!!!!

Snel geleverd, veel keus

Mooi pak besteld welke andere winkels niet meer hadden in deze kleur. Erg snel en netjes geleverd.

Snel ontvangen netjes verpakt

Na verkeerde levering 0 problemen om het weer recht te zetten.

Pakket werd eerst door PostNL aan het verkeerde adres geleverd. Na contact opgenomen te hebben werd alles snel en erg vriendelijk geregeld zodat ik 2 dagen later alsnog mijn pakketje in ontvangst kon nemen.

Peima service

Prima service. Alles snel geleverd

Wat er besteld is is geleverd na 3 dagen. Product was goed verpakt, en zit perfect.

Super klantvriendelijk

Via internet besteld maar helaas sportkleding eerder nodig gehad. Ze hebben alles versneld en super goed en klantvriendelijk geregeld. Echt top.

Helaas was alles te groot. Heb alles de volgende dag terug gestuurd. Een dag later al een berichtje👍🏻. Ook alles werd snel afgehandeld! Echt top!

makkelijk kiezen, betalen en snel geleverd.

makkelijk kiezen, betalen en snel geleverd.

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Goede ervaring

snel geleverd, jammer dat je moet betalen voor retourneren.

Retourneren is niet gratis.

Vakkundig en snel geleverd

Zaterdag besteld en op dinsdag in huis. Top

Prima geholpen!

Ik had op dezelfde dag een bestelling gedaan en weer gewijzigd, maar medewerker Bram had het snel en goed voor ons opgelost! Prima service!

Helaas werd de bestelling 4 dagen na bestellen geannuleerd,

Ik heb op vrijdag een voetbalshirt besteld, verjaardagscadeau voor mijn zoon. Erg teleurstellend dat je ipv het shirt op woensdag een bericht ontvangt dat het is uitverkocht en bestelling wordt geannuleerd.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad