Pluspunten
VerbeterpuntenOptijd aangeven als er iets verkeerd is en niet laten wachten tot de klant zelf belt
Beste Julian, Ook wij vinden het erg vervelend dat er iets mis is gegaan met uw bestelling en hier zelf achteraan heeft moeten bellen. Onze excuses hiervoor. Wij gaan hier in het vervolg beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Pluspunten
Goede prijzen tijdens Black Friday.
VerbeterpuntenLevering thuis zou binnen 1-3 werkdagen gebeuren. In werkelijkheid werd het pakket pas na 3 of 4 werkdagen aan PostNL aangeboden (waarschijnlijk door de drukte, maar toch ...). En 2 of 3 werkdagen verder is het nog niet in behandeling genomen door PostNL. Ik zou hierover teruggebeld worden door Sportpaleis, niet gebeurd. Toen ik zelf opnieuw belde werd me bijna gevraagd om zelf PostNL te bellen! Ik snap dat Sportpaleis weinig kan doen als PostNL het werk niet aankan, maar ze moeten zich wel verantwoordelijk voelen ten overstaan van de klant. Nog veel te verbeteren dus!
Beste Klant, Vervelend om te horen dat wij u niet hebben teruggebeld. Wij gaan hier in het vervolg beter op letten. I.v.m. de drukte rondom Black Friday hebben wij te maken gehad met een langere levertijd als normaal. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Ik heb nog niets binnen gekregen dus kan nog niets over schrijven!
Beste Mieke, Dit is een automatische mail welke na enkele dagen wordt verzonden nadat u de bestelling heeft geplaatst op Sportpaleis.nl. Ook wij vinden het erg vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. Door de drukte rondom Black Friday heeft Postnl een flinke vertraging opgelopen waardoor wij niet aan onze gebruikelijke levertijd van 1-3 werkdagen hebben kunnen houden. Wij zien dat uw pakketje uiteindelijk goed is afgeleverd en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Pluspunten
Wel nette telefoniste
VerbeterpuntenBeter opstellen mail. Kreeg enkel mailtje dat mijn bedrag was teruggestort maar niet waarom, beetje slordig.
Beste Esther, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat wij het door u bestelde artikel niet hebben kunnen leveren. Wie zien inderdaad dat u niet de juiste mail van ons heeft ontvangen, wij gaan hier in het vervolg beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Pluspunten
goede black friday deal wat niet heeft gepast als shirt, retourneren moest ik betalen 6,95. dit wordt voortaan niet meer kopen van sportpaleis tot dat er gratis zending is of mijn vergoeding van 6,95 wordt betaald. al 2 werkdagen geen antwoord op mijn vraag vanuit klantenservice. echt heel slecht.
Verbeterpuntenbetere communicatie met klant en gratis verzending.
Beste Fatih, Zoals in onze voorwaarden staat vermeld zijn de retourkosten voor eigen rekening. Zie onderstaande link voor meer informatie: https://www.sportpaleis.nl/klantenservice/ruilen-retourneren.html Onze excuses dat uw vraag nooit is beantwoord door onze klantenservice. Hier wordt in het vervolg beter op gelet. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Pluspunten
Bestelling niet meer leverbaar, ander mooier product gekregen na telefonisch overleg. Super fijn en de levering ook erg snel ondanks Black Friday!
Pluspunten
Snelle levering & duidelijke bestelstatusupdate!
Pluspunten
Snelle levering vergeleken met concurrenten.
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie site snelle levering en niet duur
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitgebreide collectie, snelle levering
VerbeterpuntenBetalen voor evt retourzending past niet meer in deze tijd.
Pluspunten
VerbeterpuntenRetourneren gratis maken. Wanneer je een product ook bij een andere webshop kan verkrijgen waar verzending en/of retour gratis is, kies je dus eerder voor die webshop.
Pluspunten
Een goede en snelle levering van het product.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn hoog en als je iets retourneert, moet je ook weer verzendkosten betalen. Dit nog niet eerder meegemaakt bij een ander bedrijf. Daarom zou ik niet snel weer iets bestellen.
Beste Fortuin, Zoals in onze voorwaarden staat vermeld ontvangt u van ons de verzendkosten á 4,50 retour bij het volledig retourneren van uw bestelling. Echter zijn de kosten van de retourzending naar Sportpaleis.nl voor eigen rekening. Zie onderstaande link voor meer informatie: https://www.sportpaleis.nl/klantenservice/ruilen-retourneren.html Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Pluspunten
Gewoon goed hadden iets niet meer op voorraad ze belde me en gelijk geregeld
Pluspunten
Morgen moet mijn bestelling bezorgd worden en ik hoop dat dat allemaal goed gaat verlopen.
VerbeterpuntenIk heb nog geen bevestiging gekregen dat mijn bestelling morgen wordt bezorgt .Men gaat er van uit dat het pakket al is bezorgt.
Pluspunten
Bestelling op tijd ontvangen, maar niet compleet ,wel geld terug gestort (zonder reden)
Verbeterpunten1 van de 3 bestellingen niet ontvangen zonder reden.
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas hebben wij een korte periode problemen ondervonden met onze email communicatie. Vandaar dat u nooit de juiste email van ons heeft ontvangen waarin wij de reden van annulering hebben aangegeven. Excuses hiervoor. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Pluspunten
Geen idee, eerste bestelling ging al gelijk mis.
VerbeterpuntenVoorraad beheer beter zodat artikelen er ook zeker zijn.
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Ook wij vinden het erg vervelend dat wij u niet de juiste service hebben kunnen bieden. Omdat wij gebruik maken van onze winkelvoorraad, kan het wel eens voorkomen dat artikelen op het zelfde moment verkocht worden in onze fysieke winkel. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Voorraad beter bij houden zodat als je iets besteld het ook krijgt en niet ineens uitverkocht is. Verder netjes als dit gemeld wordt en je niet alleen een terugbetaling krijgt. Uitleg kwam pas na mijn vraag.
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Ook wij vinden het erg vervelend dat wij u niet de juiste service hebben kunnen bieden. Omdat wij gebruik maken van onze winkelvoorraad, kan het wel eens voorkomen dat artikelen op het zelfde moment verkocht worden in onze fysieke winkel. Helaas hebben wij een korte periode problemen ondervonden met onze email communicatie. Vandaar dat u nooit de juiste email van ons heeft ontvangen waarin wij de reden van annulering hebben aangegeven. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Sportpaleis.nl
Pluspunten
Alles positieve ervaren
Pluspunten
Duidelijke communicatie snelle levering
Pluspunten
Goede website, snelle bezorging.
Pluspunten
Snelle verzending en geode info over transportproces