Pakket niet aangekomen!!!!!

Heel slecht, mijn pakket zou geleverd zijn? Niets ontvangen , kind teleurgesteld Geen oplossing voor een product waarvan je al heb betaald, pech geld weg en geen product ontvangen

Service is goed alleen ik moet 2 maten bestellen omdat ze klein uitvallen en dan moet er weer een retour dat vind ik een nadeel

Top en snelle bezorging

top, en snelle levering

duidelijke site en super snel geleverd!

Snelle en nette levering

De levering was snel en netjes verzorgt. I.v.m. Black Friday een goede aanbieding gekocht.

We zijn tevreden over de bestelling

Besteld en naar paar dagen voor ons optijd geleverd! Mijn zoon is erg blij met zijn voetbaltas!

Snel geleverd, top kleding en assiciores

Op tijd binnen om opgehaald te worden bij het filiaal. Aardige medewerkers en mooi en groot assortiment.

Fijn bedrijf

Snelle service prettige communicatie en goed advies. Verkeerde maat besteld maar wordt goed geadviseerd. Het retourneren ging super makkelijk en wordt snel verwerkt in het systeem! Bedankt

Altijd goed

Al jaren kopen of bestellen mijn zonen bij deze winkel. Goede service en advies en snelle levering

Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Mooie Skechers gescoord. Eenvoudig besteld en snel geleverd. Bedankt. Top.

Ruilen voor een kleinere maat niet mogelijk

De webshop biedt geen mogelijkheid kosteloos om te ruilen tegen een kleinere maat.

goed en snel

goed en snel afgehandeld

Te vrede

Te vrede en wel mooi.

Nog mooier

De sneakers binnen gekregen. Ze zitten gegoten en nog mooier dan verwacht. Voor een klein prijsje kan je met merk sneakers lopen. Geweldig.

Snel verzonden.

Nog niets ontvangen

Niets ontvangen tot nu.

Makkelijk bestellen Snelle bevestigingsmail Vlotte kevering

Supersnel

Zoals het hoort, supersnel en verder geen opmerkingen

Snel verzonden!

Snel verzonden , volgende dag in huis en dat tijdens blackfriday week!

Keurig op tijd geleverd, en goed verpakt!

Het bestelde is netjes aangekomen. Helaas niet bij de buren afgeleverd, terwijl zij wel thuis waren.

Mooie aanbieding en erg snelle levering.

Netjes en zeer snel mijn schoenen gekregen. Prijs was bij ze ook goedkoper dan elders.

Krijgt wat je besteld!

Goede levering, mooie prijs (beter als in de winkel) en goede en snelle levering!

Ik heb zelf de Nike première drie schoenen besteld volgende dag in huis makkelijk te bereiken geen gedoe gewoon kort maar krachtig

Goed!

Goederen vlug geleverd