Snelle levering het was niet wat ik zocht, dus retour ging ook snel dus geen opmerkingen

Excellent

When I found your website I was a little bit afraid that it could be scam. I didn’t know you. I recently bought a pair of shoes from another website and I haven’t received. Well, the shoes I bought from you arrived well and faster - what is really good. Your price was really good. I definitely will keep buying from you. Thank you.

Prima, geen klachten

Op tijd en netjes geleverd. Wel viel het mij tegen dat ondanks het hoge aankoopbedrag er nog € 3,95 verzendkosten berekend werd. Maar verder was alles prima.

Kwam altijd in de winkel in Amsterdam. Ze hebben altijd veel keus,

Netjes opgelost

Me probleem is netjes opgelost goeie service

Snelle levering van perfect product. Communicatie was prima

Bestelling vlot en duidelijk verlopen.

Heb mijn bestelling binnen de afgesproken tijd ontvangen. Dit is goed en duidelijk verlopen. Ga zo door

Uitstekend, niet op aan te merken!

Voor een mooie prijs een artikel kunnen kopen en snel bezorgd.

Makkelijk besteld en de juiste kwaliteit

Aangezien ik bekend ben met het merk van deze kleding de juiste maat besteld en meteen goed! Snelle levering (zaterdag besteld en dinsdag was het al binnen!).

Goede ervaring en snelle levering

Ik wilde nog even snel voor de vakantie bestellen. Ik had nog 5 dagen voordat we weg gingen. Snel besteld, kreeg gelijk een bevestigingsmail en 2 dagen later had ik het al in huis.

Super, snelle levering

Super snelle en juiste levering, erg blij mee

Vlotte bediening en levering

Tevreden

Tevreden

Prima webshop

Prima webshop, alleen levering had sneller gekund. De factuur krijg je niet gemaild en de online factuur voldoet op diverse punten niet aan wat er minimaal op een factuur moet staan.

niet goed

Heb een paar zwarte Reef slippers gekocht en donkergrijs gekregen. Bij navraag zou het uitgezocht worden en zou ik teruggebeld worden, maar dit is niet gebeurt. Aan het eind van de dag zelf maar weer contact opgenomen en blijkt dat de artikelnummers verkeerd waren ingevoerd. Gevolg dat je het pakket weer kan inpakken en wegbrengen. Totaal geen compensatie voorstel helaas.

Goede ervaring

Snelle service en goede informatie wanneer het artikel wordt bezorgd.

Prima service en snelle afhandeling

Superkleinigheid: na het retourneren van zending om artikel te ruilen stond in de mail van de ontvangstbevestiging dat je geld binnen zeven dagen geretourneerd zou zijn. Gelukkig niet; vervangend artikel werd zeer snel verstuurd en geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd. Precies zoals een webshop hoort te zijn

Vorstelijk goed!

Hele bestelling en levering van koninklijk niveau.

Top product snelle levering

Als enige voorraad van het product en volgende dag geleverd.

Zoals we gewend zijn van een goede webshop

wat gaan we hier beoordelen? Het gekochte product of de webshop? Het product (Nike fleece hoodie) voldoet aan alle eisen. De webshop heeft product zoals op de site beloofd, geleverd binnen 3 werkdagen. Verpakking standaard plastic zak.

Mijn bestellingen van 21 juli , Lacoste 2G4C Cap, nog niet ontvangen

Lacoste 2G4C Cap Graag verneem ik wanneer de cap wordt bezorgd. Het zou 1-3 dagen levertijd zijn. Ik ga namelijk zondag op vakantie 06-53223139

Klantvriendelijk

Prettig de klantvriendelijkheid.

Strak, snel, helder

Zie boven. Omdat dit veld verplicht is geef ik geen 10, die gaf ik in 1e instantie maar kon ik niet versturen zonder dit veld in te vullen.

Prima aankoop gedaan en snelle bezorging.

Mooi badpak gekocht, artikel zoals aangeprezen en snelle bestelling.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad