goed en het juiste artikel wat je vraagt

top

goed en vriendelijk geholpen.

Vooral die Jordy is een topper.

Goed!

Snelle levering! En goede kwaliteit van de kleding!

Snel en duidelijk geleverd. Mooie slippers

Zeer Goed

we zijn tevreden

Snelle levering en top kwaliteit

Binnen 2 dagen ontvangen na bestelling te hebben geplaatst. Schoenen passen goed en zijn van goede kwaliteit.

helemaal top snelle levering

top

Binnen enkele dagen was het pakket bezorgd, helaas was het te groot. Maar snel opgelost en en een maatje kleiner weer snel opgestuurd gelregen.

Keurig geleverd

Snelle levering en een goed product

Helemaal goed!

Alles snel en goed bezorgd.

Prima levering!

Vlot geleverd, niks op aan te merken.

Supersnelle service

Duidelijk, snel en zeer klantvriendelijk!

Snel geleverd !!

En keurig verpakt

Snelle (speciale) sevice

Mijn korfbalschoenen moeten worden aangepast door een ander bedrijf. Sportpaleis stuurde de dag van de bestelling de schoenen naar dit adres. Dat scheelde tijd en 1 maal verzendkosten.

Ok

Ik heb dus binnen een halfuur 2 aparte bestellingen gedaan. En dan komt de laatste bestelling dus dinsdag en de eerste bestelling moet nog komen. Waarim niet tegelijk ook al is het apart van elkaar besteld. Kan beter

Prima en snel geleverd

Leveren snel en tegen een scherpe prijs.

Vlotte en transparante service

De bestelling is op een snelle en transparante manier afgehandeld voor de klant.

Goede ervaring mbt bestellen en beozrging

Ik vond het contact erg goed met Sportpaleis.nl de bestelling geplaatst en ook de bezorging de volgende dag!!Prima

Snel bezorgd.

Alles in orde en Netjes

Het is netjes ingepakt en geleverd

Het is netjes geleverd en de voetbalpakjes zagen er goed uit.

Prijs/kwaliteit top

Binnen een paar dagen geleverd, onze kleine meid is er heel blij mee

Vlekkeloos

Overzichtelijke site en vlotte levering. Ik ben tevreden!

Prima service maar retourneren niet gratis!

Goede producten, snel geleverd en eigenlijk dus helemaal tevreden. Maar wat misleidend is, is dat bij de producten staat 'gratis retourneren'. Dan lijkt het dat je dus zonder kosten iets terug mag sturen, maar dat is niet zo. De verzendkosten betaal je zelf.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad