Snel en goed

Mooi materiaal en de volgende dag in huis. Ben zeer tevreden.

Over elke stap is er een mail verzonden. Alles is op tijd aangekomen.

Goed assortiment en prima service

Snel verstuurd en netjes verpakt voor prima prijs

Twee paar sokken besteld en een paar geleverd.

Twee paar sokken besteld, krijg een mail dat het een deel levering wordt. Zonder info erbij. Bel de volgende dag op : was een foutje, het andere paar gaat vandaag de deur uit.

Prefect

Super snel en gewoon perfect. Had een feest en m'n bestelling was binnen 1 dag geleverd!

Vlotte levering van de bestelling

Het product voldoet geheel aan de verwachtingen. De Spalding Street Phantom is een fijne basketbal voor buiten

Niets geleverd

Door Post NL is niets geleverd. Ik heb ze verteld dat ze het pakket onder de carport kunnen leggen, echter is er niets geleverd.

top snel en correct

top snel en correct

Keurig op tijd en prima kwaliteit

Uitstekend, snel en zorgvuldig

Uitstekend, snel en zorgvuldig

Bestelling niet ontvangen

Pakketje zoek. Het zou volgens Post NL geleverd zijn, en daarmee lijkt het dan klaar te zijn.

Slecht

Ik had een cadeau voor mijn kleinzoon besteld was niet zo tevreden bij allebei het broekje en shirt zat de alarm blok nog aan dus dat was heel vervelend in de winkel eraf moeten laten halen graag de volgende keer opletten zeer slecht gr anja

Snel geleverd, product is zoals omschreven

...

Polo shirt voor een uitstekende prijs en zeer snel geleverd.

Verkeerde maat opgestuurd

Sorry hoor, maar je controleert toch welke maat je opstuurt als bedrijf?

Vandaag besteld morgen in huis.

Was gewoon top. Had snel schoenen nodig, woensdag eind middag besteld donderdag in huis.

Snelle service en kwaliteit kleding

super

snel en goed

Grove omissie naar mij als klant

Tot mijn spijt heb ik moeten constateren dat er een groot gat in één van de twee kniebeschermers zat. Dit is duidelijk een gat dat niet is ontstaan door een fabricagefout of langs een naad, maar dat door een derde is veroorzaakt. Mijn vermoeden is dat u dit product eerder aan iemand anders heeft verkocht, deze persoon het product heeft beschadigd en het vervolgens voor retour bij u heeft aangeboden. U heeft hierna nagelaten het product te controleren en het ongezien als ware het nieuw aan mij doorverkocht. Mijns inziens een grove omissie jegens uw klant. Ik ben hier zeer teleurgesteld over. Het product komt zo spoedig mogelijk weer terug uw kant op, en ik ga ervan uit dat hetzelfde geldt voor mijn geld, uiteraard dan de andere kant op. Ik wens u veel succes in uw verdere handel en wandel, dit zal echter zonder mij als klant zijn.

prima ervaring

De bestelling kwam volgens beloofde levertijd. Het produkt is prima.

snelle service

Snel verstuurd na betaling, precies gekregen wat ik besteld heb.

Auch nach Deutschland kein Problem

Habe Sketchers für meine Tochter bestellt und blitzschnell nach Deutschland geliefert bekommen. Danke.

Mijn ervaring is goed met het manieren die jou zo goed werken

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad