Snelle levering en overzichtelijke webshop

Mijn schoenen zijn snel geleverd. Mooie schoen in een licht beschadigde doos.

Heel fijne ervaring, snelle bezorging

Fijn, snelle bezorging

Snelle en goede service

Mijn bestelde artikel werd snel geleverd. Verpakking was goed. Helaas paste het artikel mij niet, dus retour gestuurd. Keurig via de mail bevestigingen gekregen en op de hoogte gehouden van retour geld storten. Zeet tevreden.

het pakket was snel geleverd

Goeie service

Snel geleverd, helaas was maar te klein. Maar zonder te veel moeite was alles zo geretourneerd en bedrag netjes terug gestort.

Goede klantenservice

Helaas was niet de correcte maat toegestuurd. Na mijn e-mail ontving ik erg snel een reactie en na retourzending is het gelijk terug betaald. Dus erg nette klantenservice.

Product voldeed niet aan de omschrijving

De bestelling ging goed, we waren blij dat we een trainingsbroek hadden gevonden met ritsen bij de enkels. Dit stond duidelijk omschreven. Bij levering zatten er geen ritsen in de broek bij de enkels. Ik heb direct servicelijn gebeld, we werden vriendelijk te woord gestaan. De medewerker heeft het gecontroleerd. Nu blijkt dat het niet juist staat in de omschrijving. Hij zou direct een opdracht uitzetten om dit aan te passen. We hebben besloten om de broek te houden ondanks dat de broek niet voldoet aan de eis/levering. In principe heb ik een "kat in de zak" gekocht. Ik kan jullie nu niet aanbevelen bij vrienden. Mogelijk komt u met een tegoedcode/bon?

Ik heb besteld en betaald, maar nog geen ophaaldatum ontvangen

Besteld en betaald op 7 januari. Met ophalen in de filiaal. Tot op heden (meer dan een week later) nog geen bericht over wanneer we het kunnen ophalen. Nooit meer!

Bad

I did not receive the product from you. I would like a refund.

• Poleciłbyś nas? Nie

Nog niet ontvangen na 5 dagen

Wacht nog altijd op mijn bestelling. Maandag besteld, nog niet in huis. Geen track & trace e-mail van Post NL ontvangen.

Gewoon goed

Snelle levering en snelle reactie op de e-mail

Prima. Snelle, correcte levering.

Top service!

Altijd de mooiste spullen en makkelijk omruilen indien de maat niet klopt.

Supersnel geleverd en retour van een deel van de bestelling was ook uitstekend.

Slecht dat de verkeerde schoenen waren opgestuurd

Schoenen snel in huis alleen verkeerde kleur ontvangen.

Uitstekend!

Snelle levering!

Super fijn!

Zeer snelle bezorging leuke kleinigheidjes bij het pakketje en super netjes en duidelijk alles!

Verkeerd bezorgd

Pakker is op huisnummer 2 ipv 22 bezorgd?

Niks op aan te merken

Leuke en unieke spullen en dat ook nog eens snel bezorgt, bedankt! 1 kleine opmerken, kijk ik vind niet erg... Maar in de omschrijving van me bestelde schoenen staat Zilver, maar wat eigenlijk ook wel in de foto's te zien is, is het is meer een soort licht paars (met een zilver, misschien wel goude gloed).

top

snel bezorgd en goedkoper als ergens anders

Lekker snel en efficiënt en een goede klantvriendelijkheid

prima klantenservice

IK had schoenen online besteld en ik ontving het pakketje in twee dagen thuis. Bij passen bleek dat het model niet juist was voor de voet. Retour sticker zat er bij in. Alles op zelfde wijze terug gestuurd en binnen 7 dagen had ik het aankoopbedrag ook weer terug gestort op de rekening. Via de mail werd alles nog eens bevestigd. Top service. Snel en adequaat.

Goede snelle servince

Goed geholpen

Snelle bezorging

Bestelling was snel bezorgd en precies wat ik besteld had.

Product ontvangen en een mail

Ze hebben netjes gereageerd waarom ik mijn produkt nog niet heb ontvangen. Daarna kreeg ik het vrij snel binnen. Even kijken of de ruilervice ook voorspoedig werkt.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad