Zeer snelle levering na bestelling

Gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en zeer snelle levering na bestelling

Wat ik besteld heb was prima en de service was super netjes gebeld dat het klaar lag en vriendelijk bij de afhaalbali

Snel en een goede prijs

Schoenen waren toch niet zoals ik ze verwacht had. En kon ze zo terug sturen

Goed !

Toppie snel geleverd !

Prima. Zag er goed

Prima, was alleen veel ste groot maar kon hem aan iemand anders kwijt.heb nieuwe besteld

Niets op aan te merken!

Alles ging zoals het moet gaan!

Tijdens lockdown fanatastisch geholpen voor de juiste maat sportschoenen.

Snel en goede levering

Goede bezorging

Echte service!

Snel, duidelijk en snelle service. Ook retouren snel afgehandeld en vriendelijke klantenservice

Prima, lekker snel

Bestellen bij Sportpaleis is een aanrader

Mijn bestelling heb ik goed kunnen volgen via mijn mail. Jas keurig op de aangegeven datum ontvangen. Kwaliteit zoals aangegeven op de website. Sportpaleis is een aanrader!

Product snel geleverd.

Tevreden over het product

snelle en vriendelijke service

vlotte bezorging

Positief

Nog niets ontvangen.

Nog niets ontvangen, ik ervan uit dat het nog te maken heeft met de kerstdrukte en lockdown. Nu 5 dagen verder.

Top service! Snel geleverd, retour snel en goed verwerkt!

De voetbalschoenen werden snel geleverd. Helaas was de maat niet de juiste. Snel retour gestuurd en de retour werd direct netjes afgehandeld, TOP.

Prima ervaring.

Bestelling is snel geleverd. Netjes verpakt met retourlabel. De retourlabel heb ik niet hoeven gebruiken. Zeker een betrouwbare winkel!

Bal die ik had besteld na 1 keer gebruiken lek

Bal 1x gebruikt gelijk lek,valt dit nog binnen de garantie? De kapotte bal heb ik al weggegooid maar €25 en 1x gebruiken en neteen kapot hoort niet lijkt mij.

Was alles perfect

Was top

Snel en goed verzonden

Snel en correct verzonden

snelle afhandeling en prima prijs

goede prijs/kwaliteit verhouding, faire bijdrage in verzendkosten, de volgende dag al bezorgd, goede service!

Mooi op tijd

Netjes geleverd

Artikelen goed en snel ontvangen

Gaat zoals je verwacht van een webwinkel

Gaat zoals je verwacht van een webwinkel