slecht

Duurde heel lang

Nette winkel met groot assortiment

Fijne prettige winkel met een groot divers assortiment.

Slecht

2 pakken retour gestuurd alles Aangekomen in de winkel 1 pak niet meer te vinden. En gewoon niet meer reageren en de case sluiten. Als of ik ze niet retour heb gestuurd Zo slecht. Nu moet ik dus voor 1 pakbetalen die ik retour heb gedaan. Slechte service

Beveiligingslabel zat nog in vest

Lekker dan.. krijg je eindelijk je bestelling... dit beveiligingslabel er nog in...

goed product snelle levering

Snel geleverd.

Een zeer snelle service

Zowel bij bestelling plaatsen als retourneren een snelle afhandeling

Nog niet compleet

Het bestellen ging vlot en soepel maar ik heb mijn schoenen nog steeds niet ontvangen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering, fijne schoen. Zal zeker hier meer bestellen.

Snelle levering van mijn bestelling. De schoenen zitten goed en de prijs was ook top!

Geen minpunten

Snelle levering!

Super snelle service met ruilen

We hadden een te kleine maat slippers besteld en binnen 2 dagen was de goede maat geleverd

Prima service!

Snel verstuurd, mooie prijs en nog een proefzakjes unstopables de bij ook!

Mmmm

Bezorging snel daarna krijg je achter elkaar mails om te beoordelen . Je word gewoon gestalkt . Nooit weer

Ajax sport broekje voldoet aan verwachting

Eenvoudig besteld via website en 2 dgn later in huis. Maat valt zoals verwacht (176).

Super service

Goed goedkoop Snelle levering

Goedkoop maar online mailing kan beter

Ik had online bestelling gedaan en gebeld wat de procedure was. Er is bericht gestuurd en zou nog bevestiging per mail komen als deze in winkel lag. Deze kwam niet en toen ik een aantal dagen later belde was pakket al lang binnen.

Snel duidelijk prima!

Titel zegt het al

Snel verstuurd, goed verpakt

Snel netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd duidelijke communicatie

vriendelijke klantenservice maar weinig informatie

Ontzettend aardig te woord gestaan. Tip voor de klantenservice is om beter te weten waar ze informatie intern zouden kunnen vinden.

Duidelijke site en super snelle levering.

Snelle verzending en goede kwaliteit

Ik ga hier zeker terug komen voor andere artikelen, aanrader.

Duidelijke site, gunstige prijzen en snelle levering.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad