Snel bezorgd

Grroot aanbod en geweldige service!

Hun aanbod is heel breed en erg goed met regelmatig zeer scherpe prijzen. Een prachtige zaak met een Amsterdamse touch!

Snel geleverd, prima!

Belofte nagekomen

Ik heb bij klantenservice een voorraad vraag neergeleg en daar krieeg ik snel antwoord op. Hieruit maakte ik op dat de winkel geen voorrraad van mijn artikel had. Toen heb ik onine besteld en dat werd sne geleverd.

Duidelijke site, Correcte en snelle levering.

Product is zoals beloofd en is snel geleverd.

Snelle service...goede prijs/kwaliteit verhouding. Was ook erg verbaasd over de voorraad en het assortiment...in goede zin!

Op tijd geleverd.

Het artikel is op tijd geleverd, maar het was een te kleine formaat. Ik heb telefonisch contact gehad en ze hadden het niet groter. Heel jammer. Maar ze vertelde mij , waar ik het wel kon bestellen , zelfs met het artikelnummer erbij. Zo vriendelijk!!

Keurig

Lage verzendkosten, netjes verpakt en snel verzonden. Zeer goede (eerste) ervaring.

Supersnelle levering

Ik heb een sweatshirt en t-shirt besteld. De boodschap daarop was: Every little thing is gonna be alright. Dat klopte ook, want de levering was de dag erna al binnen.

Snelle service,mooie prijzen

Ben erg blij met mijn aankoop

Snelle verzending

Gewoon goed

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen Goede prijs Snelle levering

Veel slechte recensies gelezen. maar toch besteld. geen spijt van Alles kwam goed aan en optijd

Prima webshop

Goed product,

Snelle afhandeling,jammer dat tweede bestelde badpak niet geleverd kan worden.

Overzichtelijk en snel te bestellen.

Ik was heel snel klaar met winkelen.

Zeer snelle service

De kleding werd zeer snel en op nette wijze geleverd. Kleding ziet er perfect uit. Hopelijk zullen wij hier veel plezier aan beleven

Snelle levering en naar volle tevredenheid

Snelle levering en naar volle tevredenheid

Goede snelle levering

Product goed

Geleverd wat er besteld is

Geleverd wat er besteld is!

23 oktober besteld en 26 oktober geleverd heel snel/

De Corridor 6