Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Conform verwachting

Bestelling trainingsbroek vlot geleverd, Niets op aan te merken

Snelle levering van Nike tech Fleece kids, die op alle sites was uitverkocht

Prima en snelle service

Waarom is dit verplicht? De kop lijkt mij duidelijk genoeg.

Snel en makkelijk

Snelle verzending, retour evenzo erg makkelijk, top!

Keurig op tijd geleverd

Keurig geleverd

Top geregeld

Eerste ervaring met Sportpaleis en ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Aanrader

slecht

krijg mails maar nog steeds geen schoenen en volgens mij is er ook al betaald maar nog gee schoenen

Goede service!

Ik had niet de juiste maat scheenbeschermers besteld. Deze zijn teruggestuurd met retourformulier en de goede maat had ik binnen no time binnen.

Snel

Binnen 2 dagen in huis, goede communicatie

Eerste ervaring met Sportpaleis, positief

In het weekend een ski jas besteld. Op maandag is mijn bestelling ingepakt en verzonden. Dinsdag pakketje kunnen ophalen bij PostNL pakketpunt. Pluspunt voor mij is dat Sportpaleis met PostNL werkt, ik haal het liefste af bij een pakketpunt.

Ik heb besteld wat ik gekregen heb en het is uitstekend op tijd geleverd, top

Product lag de dag na bestellen al klaar

Prettige site, snelle levering en service gerichte medewerkers in de winkel

Goed en vlot geholpen

Super snel en correct geleverd

Makkelijk en snel

Bestellen was zo gebeurd en de gegeven leverdatum is nagekomen. Helemaal goed.

Top winkel

Snelle levering voor 2de besteld bij sportpaleis.

Goede en snelle service

Verliep soepel, duidelijk, snelle levering, kortom top

Gewoon goed

Voetbalschoenen gekocht. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Werd netjes binnen 2dgn geleverd.

Leuke kleding en dito prijzen

Meerdere keren bij deze winkel besteld en altijd snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit tegen leuke prijzen. Aanrader!

Goed, maar toch niet helemaal duidelijke procedure bij retourzenden.

Ik had gekozen voor betaling achteraf via Klarna. Mijn bestelling teruggestuurd met retourformulier met verzoek om te ruilen. Bij Klarna retour gemeld. Procedure was mij niet geheel duidelijk. Moet je retourformulier digitaal toesturen of bij het pakket? Wist pas na telefoontje met Sportpaleis dat ik retour ook bij Klarna moest melden. Verwachtte eigenlijk nieuwe factuur en nieuw betalingsverzoek na/bij ontvangst van het geruilde object.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad