Zeer goede service

Snelle levering, zou eigenlijk Pakket in Amsterdam Ontvangen. Dat leek niet op tijd te gaan lukken en zijn de schoenen opgestuurd en had ik ze n dag later in huis. bij klantenservice zeer goed geholpen.

Vlugge levering

Vlug geleverd en in goede staat

Snelle levering, slechte communicatie

Bestelling geplaatst levering was binnen 3 dagen, maar heb er naar 2 dagen zelf achteraan moeten bellen, omdat ik nog niks had gehoord. Medewerker gaf aan dat er nog niks gedaan was met mijn order. Als ik niet had gebeld weet ik dus niet hoe het was gegaan.

Goede en snelle levering

Prima service, mooi op tijd geleverd

Op tijd en volgens beschrijving

Geen bijzonderheden, op tijd en volgens beschrijving

Product goed omschreven en correct geleverd

Eerste keer wat besteld ging goed

goed geholpen

alleen jammer dat de jas te klein was

Topp

Snelle levertijd

Snelle verzending

Snelle verzending

Snel geleverd en met retourbon en sticker

Ik had twee maten besteld. Erg fijn dat ze dan gelijk een retourbon erbij doen met een poststicker. Goede service. Daarnaast ook bericht van de retourzending in de mail.

Super service en goede kwaliteit

De artikelen zijn precies zoals op de foto. Snelle levering en goede prijs kwaliteit

top service

top service op tijd geleverd

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen. Een deel ervan ging retour. Ook deze afhandeling, inclusief de terugbetaling ging heel vlot.

Snel thuis heel goed maar waardeloos pasvorm .

Ik had twee paar Adidas slippers die normaal als ik ze koop bij Adidas goed pas . Ik weet niet waar Jullie ze vandaan halen maar pasvorm waardeloos te strak en te klein. Balen !!!!

Mooie kleding

Mooie kleding, goede pasvorm, snelle levering. Jammer van de retour kosten als je iets terug wilt sturen.

Voetbalschoenen besteld en na twee dagen al binnen. Fijn dat je met achteraf betalen kunt bestellen. Bij schoenen moet je toch altijd even passen.

Goed aanbod , snel service !

prima service

snel geleverd

Hele aardige mensen die daar werken! Geven goede adviezen. Echt geweldig!

Helemaal top!

Super mooie schooltassen. Mijn kinderen zijn er helemaal blij mee. En super snel geleverd.

Makkelijk en snel

Via de website een paar outdoor korfbalschoenen gekocht. Goedkoper dan bij andere webshops. Snelle verzending.

Top geregeld

Geen op/ of aanmerkingen

Snel snel snel

Ik kon snel alles vinden, snel bestellen en mijn bestelling werd snel geleverd.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad