Gemakkelijke bestelling, snelle levering. Artikel in goede staat ontvangen

Ruim assortiment, snelle levering.

Opzoek naar shorts, ruime keuze en snel gevonden. Dezelfde dag al verstuurd. Prima website.

Leuke aanbieding en vlotte levering

Alles positief

Overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering

Goed!

Snelle service, product goed

Goed produkt, snel geleverd

De zwembroek was exact als op de foto. De zwembroek werd snel geleverd.

Alles prima!

Bestelling en levering makkelijk en snel, product zoals gewenst!

Perfect, snel verzonden, goede kwalitiet, goede en duidelijke uitleg aan de telefoon.

Snel in huis!

Snel in huis!

super

wat er afgesproken is klopt perfect!

Ben echt goed geholpen

Snel en goede levering

goed product. snelle levering

Alles werd netjes op tijd geleverd. Mooie kwaliteit zwembroek.

Helemaal bagger

Heb t pakket niet gekregen. Krijg me geld niet terug en krijg een grote mond van het broekie die zich manager noemt.

Toen ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik netjes een bevestiging en heel snel werden alles geleverd

Goed verpakt ,snel geleverd.

afwachtend

ik heb mijn bestelnummer 2125118118 nog niet ontvangen

Top, heel snel en netjes verstuurd

Top, heel snel en netjes verstuurd .Keurig dmv mailtjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Een aanrader.

super tof

super fijn het was al een dag er na binnen ik was zo blij:) de schoenen lopen zo fijn!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering en goed product!!

Kwaliteit.

Alles volgens afspraak en voor een goede prijs

via de website niet goed

Vriendelijk personeel door de telefoon. Maar wat er gebeurd is vind echt zo dom. Natuurlijk waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Dat snap ik helemaal. Maar twee maten verschillende schoenen krijgen vind ik echt heel erg slordig. Dit is het eerste wat je leert als je in een schoenenwinkel gaat werken bij verkoop kijk je of je twee dezelfde maten verkoopt. Dus neem deze tip graag mee. Dan hebben jullie geen ontevreden klanten meer. Want ik weet dat jullie een prachtige winkel hebben in Almere. Want als ik in Almere ben kom ik zeker weer een keer langs.

Slippers besteld volgende dag in huis. Helemaal top.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad