Super snelle levering...

Goed en snel

Goede service ivm later betaling omdat mijn kleinzoon zijn pak eerst moest passen dus later betalen prima

Leuk shirt en snelle levering

Super krijg snel reactie en de bestelling was er ook binnen een paar dagen. Top

Levering super

Hele snelle levering nadat je wat besteld heb

Besteld volgende dag geleverd.

Positief.

Zeer snel

Ik kreeg mijn bestelling een dag werkdag later bezorgd. Bij gratis retourneren alles aanwezig om te retourneren (retouretiket met antwoordnr) een dag later bevestiging dat geld terug wordt gestort

betrouwbare en snelle levering

Prima, niks mis mee.

Zeer snel geleverd

Druk op de knop en daarna goed op de hoogte gehouden. Goede kwaliteit geleverd.

Alles was geweldig

Goede service en snelle levering.

Producten waren snel geleverd. Ook de retourzending was snel verwerkt. Super tevreden.

Super was eerder in huis dan verwacht top

Top ga zeker meer hier bestellen

Netjes en optijd bezorgd

Kan het zeker aanbevelen

snel en goed

Ik had skeelers besteld, die alleen daar nog beschikbaar waren in veel maten. De bezorging was snel, en ik kon gebruik maken van Klarna.

Snelle levering! Prima product.

Zoals hierboven beschreven helemaal tevreden met het product en de snelle verzending.

Prachtig verpakt product

Snelle verzending van een kwaliteitsproduct, ben er erg blij mee.

Goede service, fijne mensen!

Skates waren te klein. Door corona was terug sturen vertraagd maar daar deed men niet moeilijk over. Ik heb geld terug gekregen. Echt een top winkel!!

Ik ben tevreden van sportpaleis, vanwege goede kwaliteit van artieken en goede service en natuurlijk klant vriendelijk.

heel goed

Ik had een te kleine maat besteld. Miss viel het kleiner uit het geeft niet. Retour gestuurd en de volgende dag bericht dat het ontvangen was. En de dag erna al een grotere maat echt top..

Super goed

Snelle levering, mooie nike's voor een leuke prijs voor me kleine jongen. Super blij mee en hij ook

snelle levering van het juiste bestelde artikel

Levertermijn ca 3 dagen Goede service Retour gemakkelijk zonder extra aanmelding

Duidelijk wanneer de bestelling geleverd zou worden prettige ervaring.

Zie boven

De Corridor 6