Prijs wel hoog, service prima

Bestelling is prima geleverd en op tijd. Helaas is de maat niet goed. Prijs verhouding met andere leveranciers is wel hoog.

Snel en goed product geleverd!

Nette hoodie van Petrol industries met een mooie prijs! Netjes en snel geleverd.

Heel snelle levering.en producten heel net/ goed verpakt met retourlabel standaard bijgeleverd. Was heel handig was voor het snel retourneren van een van de producten. Goede producten! Ik ben zeer tevreden.

Ruim assortiment en snelle verzending

Zocht korte broeken. Snel gevonden en besteld bij Sportpaleis.nl 2 dagen later in huis.

Minimaal ingepakt wat goed is voor het milieu.

Vlotte levering, goede service

De kleding die ik voor mijn zoon had aangeschaft was een maat te klein. Zeer vlotte en eenvoudige omruilservice. Binnen enkele dagen hadden we de juiste maat in huis. We zijn goed op de hoogte gehouden via de mail.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Uitstekende service

Fijne site makkelijk bestellen Snel in huis

Snelle levering en goede service en kwaliteit van het product

Snelle levering!

Prima site

Uitstekende service

Prettig en professioneel

Zo gepiept bestellen volgende dagen huis..

Niks op aan te merken. Snelle levering en afhandeling

Product zoals omschreven, snelle levering. Zeer tevreden.

Zeer tevreden!

Prima te woord gestaan en geholpen.

Telefonisch prima te woord gestaan en uitleg gekregen. Daarnaast kwam de medewerker (volgens mij Kim) haar woord na, na het afgesproken tijdstip lag m’n bestelling klaar bij de kassa om opgehaald te worden.

order 2117112077

I placed my order 2117112077 on April 30th and I still don't have the track number.

slecht

waarom ik heb laatst een trainingspak gehaald hij was maat m ik krijg onderkant m bovekant L en ik heb hem terug gestuurd en het duurd lang tot dat ik mijn geld terug krijg ik heb nog steeds niks terug gekregen en ik heb het wel zwaar nodig

Bestelling

Bestelling duurt veel te lang voordat het binnen is ruim vyf dagen in die tyd heb je alang iets anders gezien en gekocht en als van jullie binnenkomt ga het retour heel jammer dat het zolang duurt

netjes afgehandeld; snelle communicatie

Helaas zat de foute maat in de schoendoos. Retour is netjes afgehandeld en snel gereageerd via e-mail

Klantvriendelijk goede communicatie

Vriendelijke medewerkers helpt je goed met omruilen artikelen

Top winkel!

Bij Sportpaleis Almere wordt je altijd super goed geholpen en voorzien van goed advies! Aardige medewerkers met kennis van zaken!

Snel en punctueel

Netjes en correct afgewerkt

Prima service en snel gelever

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima ,goed.

Hele snelle bezorging

Goede site met goede prijzen en prima service.

Goede overzichtelijke site met prima prijzen. Goede levertijden.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad