Heel tevreden, snel geleverd

Zoals gewoonlijk zeer goed

Ga zo door team sportpaleis

Ik vind de klantenservice van het Sportpaleis accuraat.

Ze denken mee en mailen snel terug.

Uitstekende service

Mooie aanbieding voor het shirt van onze zoon. Snelle levering.

Very good

Good stuff

Slecht

Ik heb mijn bestelling na 10 dagen nog niet gehad

Bestelling gedaan, volgende dag was het binnen. Altijd heel tevreden!

Goed en snel

Makkelijk te bestellen, goede service.

Supergoeie levering

Snelle levering. Produkt als omschreven

We hadden bestelling geplaatst, snelle levering. Bleek toch niet de juiste keuze. Geretourneerd en binnen dag je geld retour. Top service !

Professionele en snelle levering

Fijne wandelschoenen, blij met de goede sale actie.

Bestelling ontvangen na ruim 1 week. Beetje jammer voor een cadeau.

Het duurde naar mijn idee te lang voordat de bestelling bij PostNL aangeboden werd. Werd ook niet geïnformeerd over vertraging hierin. Toen het eenmaal was aangeboden bij PostNL ging het wel snel. Helaas door late aanbieding bij PostNL wel later de bestelling ontvangen dan bedoeling was, want was cadeau voor een verjaardag en nu kwam het cadeau pas 2 dagen na de verjaardag binnen. Terwijl het 5 dagen voor de verjaardag besteld was.

Het kan beter

Ik heb een paar schoenen gekocht die op het plaatje wat donker groen leken te zijn, in de omschrijving stond 'zwart' maar toen ik die kreeg bleken ze eigenlijk donker bruin te zijn. De schoenen zijn prima want ik kocht het model die ik al eerder heb gehad en ik ben niet erg kieskeurig maar de kleur klopte gewoon niet. Dus, dat kan beter.

Snel, behulpzaam en goed!

Meedenken, vriendelijk en snel!

Goeie snelle service

Scherpe prijs Snelle service

Snel!

Super snel en netjes bezorgd.

Goede service, komen afspraken na

Goede ervaring, komen afspraken na, prijs was goed betaalbaar voor de producten die ik heb gekocht. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het zend-proces. In de toekomst zeker een optie om spullen te bestellen

dont know what is this means. but i am happy with the services

nothing major to report

Snelle service met bezorgen en retour, goed geïnformeerd.

Zie bovenstaande alleen slordig dat pakketje niet juiste artikel nummer was en ws al eens eerder was gebruikt of moeite aangezien het zakje waar artikel in zat, open was. Zat ook nog een knop , tegen stelen aantast. dus ja sowieso retour, die krijg je er als klant niet af.

Goede service voor een prima prijs

Ik heb een Ajax trainingsbroek besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en prijs! Ook had ik de trainingsbroek de volgende dag al in huis. Zeker de moeite waard om te bestellen!

Duurt lang bij de kassa, verder was het top!

Om zo een zeehond (Steun voor de kinderen) wil lenen, gaat het erg omslachtig en duurt het lang bij de kassa wat voor een opstopping zorgt

prima! Service zoals het hoort

makkelijk besteld, op tijd bezorgd.. prima

Super snelle levering!

Een dag nadat ik mijn hardloopschoenen besteld had zijn deze thuisbezorgd. Precies zoals op de site aangegeven staat

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad