prima hulp / ondersteuning bij bestelling

Levering was op tijd voor cadeau kleinkind. goede actie levering aan huis.

super

Uitstekende service!

Zeer klantgericht en een professionele onderneming. Ook in de corona bieden ze een uitstekende service.

Duidelijke site

Prima producten, snelle levering.

Besteld en een paar uur later stond ‘de kerstman’ met pakje voor de deur. Topservice!!

Hartstikke goed, wat een feest met de kerstman voor de deur!

Dochterlief had op het laatste moment toch nog een kerstwens. Een yogamat. Kan je overal kopen, maar natuurlijk bij de lokale ondernemer gekocht. Ik was werken, dus ze deed zelf de deur open toen het pakketje door de kerstman werd bezorgd, fantastisch! Jullie hebben er zelf een foto van gemaakt, ze had een rode kerst-joggingbroek aan met zwarte kersttrui. Als jullie de foto nog ergens vinden, zie ik hem graag tegemoet en anders geen probleem hoor! Bedankt voor de razendsnelle bezorging!

Keurig op tijd, goed verpakt, de bestelling ontvangen.

Zeker in deze drukke tijd, een prestatie om alles op tijd te leveren. En dan ook nog door de kerstman

Prima gedaan en snel geleverd.

Ondanks de feestdagen toch op tijd geleverd. Goed gedaan.

Snelle levering door de kerstman van Sportpaleis, hierdoor mijn last minute bestelde cadeau voor de kerst in huis. Top!

Geweldig!

Kadootje voor mn dochter persoonlijk door de kerstman gebracht :-)

Super Snelle levering en top schoenen

S avonds besteld en de volgende middag door de kerstvrouw thuisbezorgd. Toppie gedaan hier durf ik wel vaker online te bestellen.

Perfecte service en altijd goede aanbiedingen.

Snel en fantastisch ludiek bezorgd

Opvallend snelle levering

Sneller geleverd dan verwacht

Goede spullen en snelle levering

Website is heel overzichtelijk. Bestellen gaat eenvoudig en snelle levering, zelfs in deze drukke tijd.

zeer goed

goede prijs/kwaliteit en levertijd.

Jammer, alle beveiligingslabels hangen er nog aan....

Moet dus alles terug sturen en niet meer op tijd voor Kerst

Ik vond het een hele leuke levering, hoe jullie het met de kerstman lieten bezorgen TOP GEDAAN

Good / Not so good

Fast delivery and good customer service. But you made a mistake with my order sending me the wrong colour of shoes. Sent them the day after.

Nette en snelle levering. Zonder excusus van vertraging door corona.

Supesnelle levering

Niets anders dan lof over deze geweldige winkel, normliter wordt je in de winkel snel en netjes geholpen. Nu ook tijdens de corona crisis zeer snel geleverd.

Werelditeratuur service in super drukke tijd: s’avonds besteld, s’morgens al in huis echt top!

In de Corona tijd met lockdown s’avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Echt top service van de kanjers van Sportpaleis.

Supersnelle levering

Supersnel wel, die levering.

Super tof gedaan!

...