Met kennis en ervaring goed geholpen

Rust en kennis van voeten en schoenen. Geen verkooppraatjes maar gedegen onderzoek

deskundig personeel die tijd neemt om met de juiste schoenen de deur uit te gaan. P.S. ik heb zooltjes.

vriendelijk en vakkundig

De dames bij van Schijndel hebben productkennis. Vriendelijk en deskundig.

Deskundig

Goed geholpen met uitstekend advies

goed professionele hulp

Door goed advies, juiste schoenen

Altijd geweldig

Er is altijd tijd en aandacht, de medewerkers zijn zeer klantgericht. Er wordt goed advies gegeven. Ik koop alleen nog maar hier m'n schoenen.

heel prettig geholpen met verstand van zaken.

Heel prettig geholpen met verstand van zaken.

Fijne schoenenwinkel

Uitstekende ontvangst. Gezellig schoenen passen met goed advies.

Deskundig, ruime keus.

Ik heb loop- en evenwichtsproblemen en toch slaag ik altijd en heb ruime keus uit goede en modieuze schoenen

Gastvrij vriendelijk en attent

Niets was teveel, De verkoopster was mee denkend met model, kleur en de maat.

Zeer goede service

Ik kom graag bij van Schijndel ze hebben een enorme voorraad schoenen.

perfect geholpen

Goede kennis van zaken en nemen de tijd voor de klant

Fijne winkel, zowel fysiek als online.

Hele fijne winkel in de binnenstad van Hilversum. Heel veel goede merken en gelukkig ook mijn merk speciaal voor smalle voeten. Ruime zaak, goed en deskundig advies. Hoewel het paar dat ik wilde hebben niet meteen voorradig was werd het mij heel snel toegestuurd.

Top kwaliteit. Tot service

Top service.

Prima goed geholpen super tevreden.

Prima geweldig geholpen.

Keurig geholpen!

Mooie winkel met veel keus aan schoenen. Wordt nog aandacht aan je geschonken met de keuze maken van de juiste schoenen.

Zeer prettig en vakkundig geholpen!

Zeer prettig en vakkundig

Een grote keuze schoenen

Prettig geholpen en geslaagd .

Goed advies en prachtige schoenen gekocht!

Prettig bedrijf

Vakbekwame mensen en goed advies

Prima geholpen

Vriendelijke mevrouw die hielp en goed mee dacht. Drie pasr schoenen gekocht! Eén oasr wordt nog opgestuurd. Erg blij mee.

Er werd echt tijd genomen om de juiste maat schoen te vinden.

Positief

Deze dame heeft er alles aan gedaan om me met schoenen de winkel uit te laten gaan met de minste pijn in mijn voeten. Heb 2 chronische ontstoken peesplaten en 2 hielsporen. Top gedaan.

Altijd goede vakkennis, kwaliteit en klant- en service gericht

Altijd goede vakkennis, kwaliteit, klant- en service gericht!

Geweldige service

We worden strijd heel goed geholpen

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.