Laden reviews...
117 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenfeedback laat consequent positieve ervaringen in de winkel zien. Ze prijzen vriendelijk personeel, deskundige begeleiding en een ruime collectie. De algehele waardering is hoog voor kwaliteit en service.
Altijd hulp bij het maken van de juiste keuze.
8 July 2026
Margaretha
Prettig
Willem
Hilversum
Doordat het rustig was, had de verkoopster alle tijd voor me zonder een andere smaak op te dringen.
Dorien
3625AD
Veel aandacht en deskundigheid bij het uitzoeken en passen van schoenen. Ga altijd met een fijn gevoel naar huis.
Barbara Maria Verwayen
Naarden
Ik ben heel goed geholpen. Verkoopster nam uitgebreid de tijd voor mij. Er werd zelfs nog een andere collega bij geroepen. De verkoopsters zijn deskundig. Ik liep weer als een tevreden klant de deur uit.
5 July 2026
Mieke
Hilversum
Ik werd erg gastvrij ontvangen, men nam de tijd. Begreep heel goed wat ik bedoelde. Ben zelfs nog 2x terug geweest en men bleef even vriendelijk en geduldig. Zie verder boven.
4 July 2026
Irene Meijer
Amsterdam
Zeer bekwame en ervaren mevrouw, die mij hielp de juiste schoenen te kiezen!
Geerthe
Doesburg
klantvriendelijk goede adviezen en je voelt je niet gehaast
gc
Hilversum
Ging op pad voor een paar sneakers en ging weg met zowel sneakers als een paar leuke slippers van Gabor. Fijn geholpen door de medewerkster, zeer professioneel en vriendelijk.
Karen
Hilversum
Een prachtige sandaal Snel en keurig verzonden
Cora
Amesgoort
Word altijd super goed geholpen en goed advies .
J.
Hilversum
Ik kwam bij Van Schijndel Schoenen voor een smalle leest. Er wad daadwerkelijk keuze uit verschillende paren en ik kon ook nog bestellen! Enorm goed geholpen!
Laurens
Utrecht
Ben daar heeeeeeel goed geadviseerd en heb nu hele fijne schoenen en minder pijn.
Goos
Bilthoven
Ik heb geen gemakkelijke voeten en moeite om goed en lekker zittende schoenen te vinden. Voor een speciale gelegenheid zocht ik naar een gekleed schoentje. Mijn bezoek aan Van Schijndel in Hilversum was een verademing. De verkoopster nam alle tijd en deed veel moeite om voor mij een geschikt schoentje te vinden. Ik heb heel tevreden en met leuke schoenen de winkel verlaten.
24 June 2026
Nel
Almere
Ik kwam speciaal naar jullie voor de grote collectie van het merk xsensible. Ben zeer goed geholpen ,ruime keus en vriendelijk personeel. Omdat ik bij mij in de buurt dat niet heb kom ik zeker weer bij jullie terug!
6 June 2026
Ciska
Huizen
Wij zijn alweer een aantal jaren klant. En altijd ervaren we de grote deskundigheid van de medewerkers in combinatie met een zeer klantgerichte houding. Niets is te veel. Fijn vind ik de grote keuze aan leuke schoenen waarop het fijn lopen is.
L
Laren
Ik kom eigenlijk bij Uw winkel voor de goede schoenmerken. Bij Uw personeel voel ik mij altijd erg opgelaten. Volgens mij is de toegestane blijftijd ongeveer 5 minuten. Dit verwacht ik eigenlijk niet van een zaak zoals Van Schijndel. Kom al wel eens bij jullie, maar ik voel me meestal teveel. Jammer hoor.
Beveelt niet aan
Coen M.
Hollandsche Rading
Ik heb ‘moeilijke voeten’ en wordt in deze winkel deskundig en plezierig geadviseerd. Ook toen ik een paar Schoenen wilde ruilen was dat geen enkel probleen. Ik ga niet meer naar een andere schoenwinkel! Er is een ruile keus.
Liesbeth
Kortenhoef
Heel goed geholpen
Sylvia
Amstelveen
Gedegen kennis en super vriendelijke en geduldige verkoopster
Clary Kriek
Huizen
Man en vrouw beide schoenen nodig. Wij werden heel goed en kundig geholpen. De saleslady was erg aardig.
Ellen
Almere
De medewerkster die mij geholpen heeft was en is deskundig met het geven van adviezen. Tevens was zij bekwaam in het vertellen over de pasvorm en de materialen van de schoenen.
Jan Bierlaagh
Hilversum
Op advies van iemand hier naar toe gegaan en het heeft alles waar gemaakt! Fijn om weer een schoenzaak te hebben gevonden die biedt wat wij nodig hebben . Mooie en ook fijne schoenen met een ouderwetse klantgerichte bediening . Top !
Ria van Haperen
Harmelen
Prima geholpen met geduld en oog voor wat nodig was.
Ineke
Hollandsche Rading
Zowel mijn man als ikzelf zijn erg blij dat wij uitstekend worden geholpen door zeer vriendelijk personeel. Men heeft oog voor de juiste behoefte. Wij moeten er wel een stukje voor rijden maar gaan niet meer ergens anders schoenen kopen.
C
Zeist
Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken.
Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum