Wij vinden het vervelend als uw aankoop niet voldoet aan uw verwachtingen. Goed dat hierover contact is geweest zodat wij kunnen zorgen dat dit - ongeacht de prijs van de schoen - wordt opgelost.
Het is heel vervelend als de rits van uw schoen kapot gaat. Ondanks het feit dat wij kwaliteitsschoenen verkopen en staan voor wat wij adviseren, kan het desondanks gebeuren dat mankementen niet meer onder garantie vallen en wij geen coulance bieden gezien de algehele staat van de schoenen. Wij kunnen ritsen niet (laten) repareren voor €5. Wij vinden het oprecht heel fijn dat uw schoenmaker u heeft kunnen helpen.
Wij vinden het fijn dat we een en ander met u hebben kunnen bespreken en dat we een datum hebben kunnen afspreken waarop u naar de winkel komt zodat we dit netjes kunnen oplossen.
Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.