Goede service. Ervaren personeel.

Er werd ruime tijd genomen. Ben wel 3x gevraagd of ik koffie wou. Een heel goede ervaring. Het was de eerste keer dat ik er was omdat het een uurtje rijden is maar ik kom zeker terug

Goede kwaliteit en deskundig personeel.

De schoenen die wij aangereikt krijgen zijn van een uitstekende kwaliteit en lopen lekker.

vriendelijkheid

vriendelijkheid,inzet

Zeer goed geholpen

Mijn man en ik zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze schoenen. Ik liep altijd op sportschoenen met steunzolen maar deze slijten heel snel dus wilde ik kijken of er nog een andere optie mogelijk was. En nu heb ik Xsensible schoenen gekocht en dit gaat goed met lopen, dus heel blij hiermee. Ik had ook instappers gekocht maar dat ging thuis meteen niet goed dus deze mocht ik omruilen voor mijn vertrouwde merk Solidus.

Goed geholpen en begeleid

Ze nemen de tijd om je juiste schoen voor je te zoeken. Ze weten waar ze het over hebben. Geduldige dame.

Vriendelijk en vakkundig

Samen, met de verkoopster , net zo lang zoeken en passen totdat je als klant tevreden bent. Dan ga je de winkel uit met de aankoop. Daarna heb je alleen maar loopplezier.

Eerste klas behandeling !

Vriendelijk ben ik geholpen, door een professionele verkoopster. Geen moeite was te veel,en de keuze was groot. Zelf zou ik de verkeerde maat hebben gekocht, maar inderdaad een halve maat groter maakt net het verschil. De schoenen zijn persoonlijk bij mij thuis gebracht, nou als dát geen service is !!!

Fijne winkel met veel keus.

Zeer grote keus van "de betere schoenen" met een goed advies. Fijn geholpen.

Geweldig goed en deskundig geholpen

Ik heb gisteren schoenen gekocht bij Van Schijndel. Werd geholpen door Ellen; zij heeft mij heel goede adviezen gegeven en zag wat voor een type leest bij mijn voeten past. Ze had geduld met mij en ik ben geweldig goed geslaagd. Goede zomerschoenen en nog mooi ook! Mijn dag kon niet meer stuk!

Zeer maar ook zeer goed geholpen ik kom graag nog een keer langs

Zeer maar ook zeer goed geholpen. Volgende keer kom ik weer langs

Al minstens 30 jaar klant

Ik koop hier al 30 jaar schoenen. Altijd goed advies.

Zeer deskundig! Zeer vriendelijk!

Zie biven

Prima snelle service

Mijn bestelling was snel verzonden en goed degelijk ingepakt zodat de bestelde schoenen ook heelhuids zijn aangekomen.

Ruime collectie, prettig advies.

Ik zocht nieuwe schoenen in een smalle maat. De schoenen van het merk Gijs (Durea) passen mij goed, en Van Schijndel had van dit merk een uitgebreide collectie. Ik ben goed en prettig geholpen.

Goed!

Ik werd fijn geholpen en vertrok met twee paar mooie en lekker zittende schoenen.

Alle tijd, deskundig, aardig, niets is teveel.

Geweldig!

Van Schijndel laat niets te wensen over!!

Schoenen van uitstekende kwaliteit en vriendelijke hulp. Wat wil een mens nog meer!

prima en snel bezorgd

Prima hele goede schoen gekocht van Durea

Goed geholpen en ook 1 paar schoenen die gelijkgoed zaten

Meedenken en topadvies

Zeer goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd. De verkoopster zag bij het passen welke schoen wel/niet geschikt was voordat ik het zelf in de gaten had.

Goed geholpen,fijne schoenen

Ik heb een beetje moeilijke brede voeten, top geholpen geen pijn meer. Vlot en vriendelijk.

Deskundig en vriendelijk.

We worden altijd vriendelijk en geduldig geholpen bij het passen en uitzoeken van de schoenen.

Personeel is kundig, geduldig en vriendelijk.

Zie bovenstaande.

Zeer goed geslaagd

Goede sortering en zeer prettige verkoopster. Ik ben uitstekend geslaagd

Wordt altijd goed geholpen.

Verkoopsters altijd vriendelijk en hebben verstand van zaken.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.