Zeer klantvriendelijk

Goed en efficiënt geholpen door een zeer vriendelijke dame

Verkoopster doet te veel haar eigen zin

Wij moesten zelf ideeën aan dragen Bij de vraag is er nog een andere kleur……nee Terwijl op internet wel verkrijgbaar

correct,vriendelyk en met aandacht.

prettige behandeling

Vriendelijk en behulpzaam

Kom altijd graag in Uw winkel, want ik wordt geduldig en vriendelijk en vakkundig geholpen.

Goed advies over wandelschoenen.

Deskundig, geduldig en prettig

Prima bediening en niets is teveel moeite

Als vaste klant waardeer ik het geduld en vakkennis van de verkoopster

Prima service en vriendelijke medewerkers

De service en deskundigheid van de medewerkers is erg goed. Ook zijn de medewerkers zeer vriendelijk en wordt er de tijd genomen.

Goede uitleg

Vriendelijke ontvangst en benadering

super goed

goed geholpen

Goede service en voorlichting

Schoenen zitten toch niet zo fijn als eerst gedacht. Pijnlijke tenen bij langer dragen. Kan hier eens naar gekeken worden?

van nieuwe schoenen

Deskundige prettige vriendelijke hulp bij het kiezen van nieuwe schoenen

Heel fijn ! En deskundig , zeer prettige winkel

Zeer prettig !! Mooie winkel en zeer vriendelijke medewerkers.

Goed netjes geholpen

Goed geholpen En snelle bezorging

Zo fantastisch geholpen en blij met twee paar schoenen naar huis gegaan

Fantastische winkel met geweldig personeel

Ik ben heel erg tevreden over deze winkel. Ik word er altijd heel fijn geholpen door kundig personeel dat weet waar ze het over heeft. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Of ze nou 2 of 6 paar schoenen beneden moeten halen dat maakt niks uit. Ik ervaar het schoenen kopen bij van Schijndel als een uitje en geniet er van.

Geen enthousiasme voor het vak!

Hiermee is alles gezegd over deze verkoopster. Toch heb ik 2 paar schoenen gekocht, omdat jullie collectie schoenen uitstekend is.

Beste schoenen voor mijn voeten

Goed advies op merkkeuze, modelkeuze, heerlijke schoenen

Fijne verkoopster

Heel goede verkoopster

Goed advies

Vriendelijk geholpen, goede advisering met kennis van zaken.

plezierige ervaring

Rachel was voorkomend en deskundig. Mijn tijd was haar tijd

Heel plezierig

Ik ben heel vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kreeg een eerlijk advies. De verkoopster nam uitgebreid de tijd voor mij.

Uitstekende service

Zelfs met onmogelijke voeten lukt om hier een paar schoenen te vinden. Personeel heeft verstand van zaken.

Vriendelijke verkoop van mooie schoenen

Hier verkoopt men een mooi assortiment schoenen. Veelal kunnen de binnenzolen vervangen worden door eigen steunzolen en toch zijn de schoenen niet tuttig. Verkopers zijn prettig en nemen de tijd voor je.

De service is geweldig, schoenen geweldig en de levering super snel

De klant is hier werkelijk koning.

Wij werden deskundig, vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Geen moeite was teveel.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.