Ik ben prima geholpen!

Fijn dat ik de schoenen terug kon brengen omdat de maat niet naar wens was.

De pantoffels van Rhode lopen geweldig.

Altijd goede service zowel in de winkel als online

fantastische service

Wat een goede klantenservice, meteen antwoord op mijn vragen en toen een paar toch niet goed paste ook heel snel mijn geld terug.

Perfect geholpen kon niet beter

Staat al aangegeven

Vriendelijke hulp en goede communicatie

Sloffen zijn nog niet binnen maar dat is overmacht voor uw bedrijf. Post nl heeft het te druk zo voor de feestdagen. Vandaag ontving ik een mail dat ze onderweg zijn.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Snel bezorgd, en zonder overbodig verpakkingsmateriaal.

De snelle service beviel heel goed

keurig verzorgd

het is al de derde keer van deze bestelling keurige patoffels

Met een goed gevoel de winkel uit gegaan

Ik ben door Lianne uitstekend geadviseerd. Zo overtuigend, dat ik daarom 2 paar laarsjes heb aangeschaft.

Snelle levering, goed verpakt èn er zat bij de schoenen een extra paar veters. Kan ik zelf kiezen. Leuk toch?

geweldig

ik koop altijd bij hen je slaagt er altijd heden veel keus in schoenen

Bestellen gaat gemakkelijk, duidelijke website Snelle en correcte levering

Als altijd uitstekend geholpen!

Fijn personeel en een goede selectie van de 'beter lopen' schoenen

Altijd Fijn bij Van Schijndel, de sfeer in de winkel, goede bediening en service en lekkere koffie!

Kort na elkaar drie paar schoenen van merk Durea gekocht, uitstekend geholpen door een van uw medewerkers.

Plezierige schoenenzaak waar we graag komen

Zeer deskundig personeel, met prima adviezen. Mooi collectie

Uitstekend geholpen met goed advies

Het goede advies leidde ertoe dat je uiteindelijk meer ging kopen dan je je had voorgenomen.

Heel goed geholpen

Goed advies en er werd alle tijd voor genomen.

Goede verkopers met kennis van zaken

De vele keren dat ik geweest ben ik goed geholpen met het kopen van schoenen.

expertise, kwaliteit en service

Prettige verkopers, niet opdringerig met verstand van zeken.

Deskundige en geduldige mevrouw

Redelijk

Niet echt vrolijke medewerkers.

Geen Retourneringsticket! Schoenen passen niet zoals CD zouden moeten passen!

Beste, Ben echt ontgoocheld in jullie CD schoenen. Ik draag al jaren CD schoenen met n H wijdte. Passen normaal perfect aan. Deze NIET! Deze kan ik onmogelijk dragen. Doen pijn! Ik wil n H wijdte! Geef mij de mogelijkheid om ze te ruilen voor evt n maat groter?! Ik heb mijn twijfels of het wel de echte CD schoenen zijn. Niet alleen aan de schoen, maar ook de doos is anders! Ik wil dat je mij n gratis retourticket bezorgt!!! Ik veronderstel dat jij uw zaak hoog wil houden en mij perfect wil bedienen als klant! Maar ik ben NIET TEVREDEN! Ik meen dat elke wijdte hetzelfde zijn. Schoenen zijn veel te smal vooraan! Bezorg mij de juiste maat, EN GRATIS RETOURNERING EN BEZORGING!

Vriendelijk en behulpzaam

Maat niet goed ,wacht nu voor de nieuwe maat . De collectie is op voorraad vergeleken andere winkels! Ik hoop dat deze korte laarsjes passen !

Geweldige service.

Zeer klantvriendelijk.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.