zeer netjes en snel ontvangen

De bestelling heb ik zeer netjes en snel ontvangen. Hoewel de breedte van alle schoenen boven verwachting helemaal goed was, was de lengte van 2 van de 3 paar schoenen (alle dezelfde maat 38) best lang, hield bij mijn hiel veel ruimte over. Beetje jammer dat, ondanks dat ik 1 paar schoenen behield, ik de extra €5,00 voor de retourzending moest betalen.

comform afspraak

keurig op tijd

Snelle levering. Retourneren zonder probleem in winkel.

snelle verzending.

1 probleempje. Het klittenband van de rode pantoffels is niet zo sterk dus moet ik het steeds weer opnieuw doen. Niet erg genoeg om de pantoffels terug te sturen, maar toch wel lastig. Advies? groet Manell

Dik in orde

Eerste keer, maar prima

Alles prima in orde

Snelle reactie op bestelling. Ook snelle levering. Ga dan ook zeker kijken op de website wanneer ik weer wat nodig heb.

Uitstekende service

Tijd, aandacht, kennis, prima advies!

Goede selectie schoenen maar niet vriendelijk geholpen

Mooie zaak. Goede collectie schoenen. Echter al 2 keer niet echt vriendelijk geholpen. Iets enthousiaster/vriendelijker personeel zou fijn zijn.

Prima personeel en goede sortering schoenen

het personeel helpt je met in mijn geval de goede breedtemaat bepalen en vervolgens goed te vragen naar de wensen en dan niet moe te worden allerlei modellen te halen

Zeer goed!

Fijne winkel, uitgebreide, diverse keus, prijs/kwaliteit ok, prettige service van deskundig personeel. Heel plezierig dat men bereid was de vier paar schoenen en sokken die ik kocht thuis te laten bezorgen in mijn woonplaats zonder extra kosten. Zo hoefde ik er niet mee te sjouwen en de trein in, net genezen van wat botbreuken. Ik had ze de volgende dag in huis, zorgvuldig verpakt! Geen 10.... want met een aankoop van bijna euro 700,00 die de nodige tijd vergde had ik dolgraag een kopje koffie aangeboden gekregen.......

Fijne winkel

Fijne winkel en je wordt deskundig geholpen. Het personeel is heel vriendelijk

Tevreden

Snelle correcte levering zeer tevreden

Ruime keus, kennis, service, geduld, tijd. In een woord 'geweldig'!

Goed personeel. Ik ben blij verrast dat Hilversum zo een goede schoenwinkel heeft.

Heel fijn en professioneel geholpen met de aanschaf van 'n paar schoenen. Uw personeel is zeer vakbekwaam. Kom zeker terug voor een nieuwe aankoop. Ik zou wel graag willen weten welke maat inlegzooltjes( die op maat zijn geknipt) ik heb meegenomen.

Super meer dan geweldig.

Kom al jaren bij Van Schijndel, evenals andere familieleden. Prettige service en assortiment dat bij mij past

De keuze is ruim

Ik ben onlangs bij u voor de eerste keer bij u in de winkel geweest. Door het opmeten van de voet heb ik schoenen aangeschaft maar ze zitten nog niet fijn en kan ik er niet lang op lopen en doe ik ze al gauw weer uit wat de oorzaak is weet ik nog niet want ik moet er nog mee terug.

Medewerkers met kennis van zake, heel behulpzaam

Prettige medewerkers, heel geduldig, luisteren goed naar de problemen van mijn voeten en komen met schoenen die lekker zitten.

Prima geholpen en deskundig

Nemen ruim de tijd voor de klant en je krijgt goed advies

Geweldig!

Mooie winkel, veel keus en goed geholpen!

Prima geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel

Wij wisten welk merk schoenen we wilden hebben, en welke kleur. Dat was handig voor degene die ons hielp. Zowel mijn man als ik hebben een paar schoenen gekocht. Bij mij moest er een kleine hielverhoging in omdat mijn enkel knobbel tegen de boveneind schoen kwam. Probleem vakkundig opgelost met een hielverhoging. Top

zeer goed

Wij worden vakkundig en netjes geholpen. er wordt niets opgedrongen en hebben alle tijd om je te helpen. Fijne zaak

Goed geholpen door verkoopster.

Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpen, grote collectie, ook voor ‘moeilijke’ voeten.

Vakkundig personeel

Weten waarover ze praten, geven goed advies. Ben heel vakkundig geholpen, met mijn smalle voeten. Was blij jullie zaak te leren kennen, en bovendien een prachtige collectie.

Vakkundig advies, prettige bediening

Ben al jaren een tevreden klant omdat de keus in comfortschoenen ,die er toch leuk uitzien, heel groot is. De vakkundige verkoopsters zijn ook een reden om terug te komen.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.