Laden reviews...
114 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenfeedback laat consequent positieve ervaringen in de winkel zien. Ze prijzen vriendelijk personeel, deskundige begeleiding en een ruime collectie. De algehele waardering is hoog voor kwaliteit en service.
Ruime keus en geweldige service.
12 December 2025
G
Z
Twee paar schoenen gekocht, van Durea en Semler. De verkoopster wist mij goed te adviseren. Ik heb een brede voorvoet, en maak gebruik van steunzolen, dus in “zo maar een winkel” kan ik niet terecht. Bij Van Schijndel slaag ik altijd!
10 December 2025
TinusM
Bussum
Niet nodig
Jeannette
Diemen
We komen al vele jaren bij deze fijne schoenenwinkel. We worden altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. De schoenen voor moeilijke voeten zijn ook erg modieus. Ze hebben sowieso schoenen van goede kwaliteit. We komen er graag en blijven dat nog jaren doen!
Elâ
Lelystad
Zeer kundig geholpen en uiterst vriendelijk. Meedenkend met mijn wensen en problemen
Hélène
Hilversum
mooie zaak fijn personeel goede bediening.
wil van gelderen
Schiedam
We worden altijd vriendelijk geholpen, Artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en de mensen hebben enorme vakkennis! Dank daar voor!
Rob
Maartensdijk
Goede kwaliteit en prima service
Isak Laurens
Hilversum
Het was druk in de winkel, maar er werd gezegd ik kom zo bij U. En dat was ook zo. Vlot geholpen. Tips gekregen wanneer ik in welke maanden het beste kon komen in de winkel vanwege een smalle maat, die snel uit de voorraad is, dus dan meer keus heb. Fijn om te weten.
Silvia
Bosma
Ik ben afhankelijk of iemand mij wil rijden en begeleiden bij aankopen. Ga in het vervolg , indien mogelijk, later in het seizoen
3 November 2025
Teuntje
Hilversum
Ik trof deze keer een zeer meedenkende behulpzame aardige verkoopster die ook wel haar uiterste best deed iets passend te vinden . Dat deed ze supergoed!!! Wat ik lastig vind dat wat op de website nog als te koop staat niet meer verkrijgbaar is in de winkel. Keuze en alternatieven genoeg dus ben zeer goed geslaagd .Zeer Tevreden
Stella
Diemen
perfecte aandacht en zeer veel kennis,
J.C.
Maartensdijk
Goed advies, fijne service en leuk personeel. En genieten van een lekker bakkie koffie.
Ans
Hebben verstand van voeten
M
Bakker
Zeer ruim gesorteerde zaak. Goede modieuze schoenen voor ‘probleem’ voeten. Professioneel advies. Vriendelijke bejegening door eigenaresse en haar medewerkers. ‘n Plezier om daar schoenen te kopen. Al vele jaren…
Nelien
GOEDE SERVICE!
Patricia
Purmerend
Vriendelijke en kundige verkoopsters
29 October 2025
Anneke
Almere
Adequate benadering, alternatieven aan geboden! Resultaat: tevredenheid! Ik kom terug!
Geerthe
Doesburg
Snel geleverd in goede staat ontvangen
Anja
Lunteren
Zeer vriendelijk geholpen, de verkoopster dacht met alles mee. Erg goed geslaagd. Het kopje koffie gaf nog net dat stukje extra.
Henny
Soest
Het is heel prettig om goede adviezen voor goed passende schoenen te krijgen en geholpen te worden bij het passen ervan.
Em
Hilversum
De dame die mij hielp luisterde goed en kwam met helder advies. Ze was ook heel goed met vetertechnieken en de voor- en nadelen daarvan. Fijne winkel ervaring dus!
Lea
Laren
Een fijne schoenwinkel met vriendelijk en deskundig personeel. Daarnaast een ruim aanbod in schoenen.
Rita
Laren
Mooie winkel, ruime keus, goed geholpen
2 October 2025
Gerdina
Maartensdijk
Zeer tevreden en zijn daardoor vaker bij jullie geweest
1 October 2025
Mieke Martelhoff
Noordwijk
Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken.
Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum