in de winkel positief

Vriendelijke verkoper en prettig zittende schoenen. De schoenen zelf bleken bij het lopen niet helemaal aan de verwachtingen te voldoen. Sandalen glipten de inleg zolen uittijdens het lopen. De rits van de dichte schoenen kan ik niet gebruiken, gaat niet open

Men weet waarover men praat en advies geeft een weldaad voor je voeten.

De bediening en kennis waren voor mij een welkome openbaring met mijn moeilijke voeten heb voor het eerst goed zittende schoenen gekocht, alles met een glimlach en niets was teveel super gewoon.

Goede en prettige behandeling.

Ik werd op een prettige en heel persoonlijke wijze geholpen. Ook mijn handicap waardoor ik niet zelf mijn schoenen aan en uit kan doen was geen probleem voor het personeel.

Perfecte hulp en mooie schoenen ook voor slechte voeten

Natasja gaf waardevol advies en met 2 paar heerlijk zittende veterschoenen heel goed geslaagd.

Zie boven

service is goed

Goed geholpen Uitstekende service

Goede service, goede schoenen

Bij Van Schijndel krijg je altijd eerlijke en goede service en de kwaliteit van de schoenen is ook erg goed.

Wij worden atijd netjes geholpen en krijgen altijd de beste en juiste adviezen

Verstand van schoenen

Ze weten precies wat voor schoen het beste bij je passen als je probleem voeten hebt

De schoenen zitten lekker

De schoenen zitten lekker.

Ruim assortiment. Bekende merken. Zou nog iets gedurfder mogen.

De aangewezen zaak voor moeilijke voeten. Met het toenemen van de leeftijd, zal de interesse voor dit soort schoenen groeien. Het is dan ook een zeer begrijpelijke stap dat de investering in uw zaak, en ook een moedige stap in deze verwende wereld, u succes gaat opleveren. Daarnaast hebt u heel goed personeel weten aan te trekken. Er zou nog wel eens wat meer mannelijke medewerkers bij passen. Over het algemeen hebben de dames veel geduld, en halen zij alles tevoorschijn om de klant van dienst te zijn.

Grote keus, deskundig advies en sympathiek personeel.

Ik koop al zeker 30 jaar schoenen bij jullie. 1 keer per jaar, maar dan ook gelijk voor een heel jaar! Ook mijn vrouw slaagt altijd heel goed.

Top service!

Ik heb vanwege de conditie van mijn voeten echt advies nodig voor het aanschaffen van nieuwe schoenen. Het personeel bij van Schijndel neemt alle tijd voor je,geeft uitstekend én professioneel advies,luistert goed naar je en zo verliet ik wederom zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen de winkel. Complimenten voor de uitstekende service! Kom graag weer terug.

Professioneel personeel

Personeel is klantvriendelijk, heeft verstand van zaken en geeft goed advies.

Mijn ervaring is positief

Hoe kun bij een verzoek iets verplicht stellen

Kom mijn leven bij Schijndel en mijn ouders vroeger ook. Ook onze dochter koopt bij Schijndel

Gewoon een 10 simpel altijd kwaliteit in bediening en advies.

Goede sfeer

Fijne ontvangst, gekwalificeerd personeel, veel keus, niet goedkoop. Maar met mijn grote, brede voet zijn er niet veel winkels waar ik kan kijken. Je krijgt wel waar voor je geld!!

Ongekend snelle levering.

Ik heb pas voor de eerste keer hier schoenen besteld dus deze ervaring is hoopvol voor ‘n eerst volgende keer.

Zeer goede service.

Mailwisseling over de te bestellen schoenen. Heel fijn meegedacht door medewerker. Click en collect, heel goede ervaring.

Goede service!

Goed advies bij de aanschaf Helaas bleken de schoenen te groot. Maar zonder problemen werden ze teruggenomen en werd het aankoopbedrag teruggestort.

Fijne schoenwinkel, superservice!

Solidus slippers besteld voor mijn moeder. Deze zijn de volgende dag geleverd. Keurig verpakt met begeleidend briefje. Topzaak en aanrader!

Checklist vind ik een meerwaarde

Perfecte levering van mooie schoenen

Schoenen besteld, snel geleverd, netjes verpakt en mooie schoenen! Goede kwaliteit!

Snelle levering…..

Prima.. snelle levering…!!

Snel en keurig bezorgd, niets op aan te merken!

Snelle bezorging. Keurig verpakt. Jammer dat er geen winkel in de buurt is.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.