Mooie sandalen die lekker zitten.

Snel geleverd en kwaliteit is prima.

Super service

Op tijd bezorgd, geen overbodige verpakking, handig is de retoursticker.

Zeer goede service zaterdag besteld en woensdag al geleverd thuis TOP

Zeer goede service zaterdag besteld en woensdag al geleverd thuis TOP

Snelle levering, netjes verpakt, fijn dat er een "servicekaart" inzit zodat je kunt zien dat alles gecontroleerd is en met naam en toenaam voor een "persoonlijke touch".

Super snelle levering

Super snelle levering

Goede service. Schoenen retour gestuurd, geld was ook vrij terug gestort .

Alles klopt gewoon

Zeer goede winkel , alles dik voor elkaar alleen zou een betere verpakking wenselijk zijn ivm retourzendingen .

Alles keurig verzorgd

Goede ontvangst en service

Keurige service, zeer snelle levering !

Verkeerde schoenen besteld, na 1 belletje is het direct veranderd en de volgende dag al de goede schoenen geleverd. Zeer tevreden !

duidelijke communiecatie.en goede service.heel tevreden.

Uitstekend!

Alles goed ontvangen. Maar helaas de slippers waren te wijd. Daarom teruggestuurd. Niets aan te merken verder, al had ik liever in jullie winkel gekeken. Volgende keer weer als ik in Hilversum ben.

super

Mooie schoenen, veel keuze en snel geleverd! Hartelijk dank.

Ben tevreden over de bestelwijze, de levering en de schoenen

zie boven

Uitstekende service

Schoenen besteld en de volgende dag al in huis. Snel. Ik ben erg tevreden.

Super service

Per geluk 2 paar dezelfde schoenen besteld. Werd daar per omgaande attent op gemaakt. De schoenen waren de volgende dag al in huis. Super service.

Duidelijk proces, snelle levering.

Mooie duidelijk site, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

één telefoontje en uit gelegd wat we nodig waren.

Top geleverd, we gaan ervan uit dat we nog meer gebruik gaan maken van de Firma van Schijndel

Prima geholpen met aandacht

Goede service en advies

Kwam er online niet helemaal uit, hierdoor telefonisch contact opgenomen. De medewerker heeft uitstekend geholpen en goed meegedacht. Heb nu een mooier paar schoenen dan waar ik in eerste instantie online naar keek.

Weinig empatisch naar een oude vrouw

Weinig geduld met mijn moeder

Heerlijke winkel,goed personeel.

Het is er altijd fijn winkelen. Vriendelijk personeel. Goede service.

Het was op afspraak en dat is me goed bevallen

In één woord: super!

Mijn voetprobleem werd onmiddellijk vertaald naar een oplossing en het juiste merk en model schoenen. Bij het passen ook direct een goed oordeel welk model minder geschikt was. Top dus!

Deskundig geholpen

Ik heb hele moeilijke voeten en het vergt veel geduld om voor mij een paar passende en geschikte schoenen te vinden. Meneer Sander nam alle tijd en en hij vond voor mij niet alleen schoenen/sneakers maar ook nog sandalen. Helemaal blij dat ik zo goed geslaagd ben.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.