De door mij bestelde laarzen bleken in de winkel voor verzending beschadigd te zijn.kreeg bericht, dat het niet door kon gaan, en kreeg binnen twee dagen mijn geld terug.

Uitstekend!

Persoonlijk en efficiënt. Blij met mijn mephisto’s.

top schoenen

mooie prijs voor veel kwaliteit

Fijne schoenen, snel geleverd!

Mooie schoenen, snelle service!

Klantvriendelijk en prima service

In deze Coronatijd heeft de detailhandel het lastig. Van Schijndel kan binnen de regels het product op een verantwoordelijke manier aanbieden en slaagt daar heel goed in !

Super geregeld

snelle levering en kwaliteit

Product gezien op de website, gebeld en geleverd. Wat kan er meer nodig zijn.

Snel en goede service

Prima service, de click @ collect.

Mooie laarsjes, maat goed.

Zeer klantvriendelijk en accuraat!

Wat ik extra fantastisch vond dat je het zonder portokosten terug kon sturen!

Mooie aanbieding en snel geleverd en mooi ingepakt in

Zijn vaak bij u in de winkel en kopen daar ook regelmatig, erg klantvriendelijk

Duurde één dag te lang voordat geld retour werd geboekt. Op de retour boeking zou naam Van Schijndel genoemd kunnen worden. Dit is onduidelijk.

Voor het eerst schoenen besteld en bij het gebruik van mijn e-mailadres op een probleem gestuit. Gebeld daarover en uiterst vriendelijk te woord gestaan en verder geholpen. Schoenen naar omstandigheden erg snel ontvangen. Alles keurig verzorgd en verpakt. Erg tevreden en als het weer mogelijk is, ga ik er zelf heen om meer schoenen te kopen. Was in mijn jeugd al een fijne schoenenzaak dus waarom niet terug naar de “roots”? :-)

Mooie schoenen goede service

Helemaal blij met de schoenen Paste meteen en keurig op tijd geleverd Voor herhaling vatbaar

Is prima gegaan

Heel goede service en snelle afhandeling

Vriendelijk en bekwaam

Ook tijdens lockdown goed advies en snelle bezorging thuis!

Prima gegaan

Ook retourzending snel en adequaat afgehandeld.

prima service

Snelle levering.

Mooie schoenen in de sale gekocht, en snel mogen ontvangen.

Snel en netjes verzonden

Heel tevreden over de bestelling

Goede kwaliteit

Perfecte service

Enkellaarsjes besteld en 2 uur later zijn ze thuis bezorgd.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.