Geweldige service en heerlijke schoenen

Prima..

Na vriendelijke hulp bij het bestellen op de pc van mijn schoenen ontving ik de volgende dag mijn schoenen. Ben er blij mee. Prima service.

Prima service!

Via een mail van jullie een paar fijne schoenen in de sale gekocht. Werd snel geleverd.

Goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen.

De schoenen zijn op tijd na afspraak gebracht. Ze waren netjes ingepakt. De maten waren goed en ze pasten ook. bedankt.

Was helemaal top alles op tijd en heel mooi in gepakt.

Fijne. Schoenen

Via website bestelde Finn comfort schoenen bevallen goed

Heel goed.

Grote bereidheid om mee te zoeken en te denken.

Ruime keuze in mooie comfortabele schoenen, snelle levering bij online bestellen

Ruime keuze in mooie comfortabele schoenen. Schoenen al de volgende dag in huis (bij online-bestelling).

Kwaliteit snel bezorgt

Keurig verzorgt en chique verpakt. En snel bezorgt en makkelijk te retourneren.

Bestelling de volgende dag al in huis. Er werd netjes van te voren gebeld of het uitkwam dat ze de schoenen kwamen brengen.

Prima service, niets op aan te merken.

Wolky’s een maat te groot besteld, binnen 2 dagen de goede maat gekregen na telefonisch overleg. De hele procedure van bestellen tot ruilen en opnieuw ontvangen heeft maar 5 dagen geduurd. Super!

Snelle levering van mijn bestelling

De laarsjes en schoenen die ik online had uitgezocht, werden snel en keurig verpakt geleverd. Gelukkig pasten beide prima en ik ben er erg blij mee. Zeker aan te bevelen voor een volgende keer.

Top! Snelle levering

Snelle levering. Top

Besteld, bevestigd, ontvangen!

De bestelde schoenen werden de volgende dag bezorgd. Zo blij mee!

Uitstekende advisering, brede collectie schoenen, goede klantgerichtheid

Door de ruime collectie en goede advisering slaag ik altijd tevreden in deze winkel.

Snel en klant vriendelijk.

Goede kwaliteit en uitstekende service

Goede kwaliteit en uitstekende service

Uitstekend snelle levering

De laarsjes pasten prima en ik ben er heel blij mee

Top!!

Keurig en snel geleverd.

Perfecte webshop

Mooie site, makkelijk zoeken met filters. Duidelijke omschrijvingen en snelle levering. Netjes verpakt. Geen opmerkingen verder.

Voorraad direct aangepast op site na mijn bestelling

Prima afgewerkt

Snelle levering en zelfs persoonlijk contact met voorstel om zelfs thuis af te leveren.

Fijne schoenen

Ik zocht deze schoenen van Gabor al langer en vond ze in de goede maat en in de uitverkoop! Een gelukje dit keer.... Snelle verzending, netjes geleverd.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.