Snel!!

Prima geholpen!

Goed ontvangen

Snelle bezorging en correct

Mooie schoenen, snelle levering.

Mooie schoenen, snelle levering

Oke

Snel en goed

Ik had schoenen besteld. Werden netjes geleverd. Helaas was de rechter schoen te strak. Dus terug gestuurd. Kreeg netjes en vlot mijn geld terug gestort.

Super!!

Normaal koop ik altijd schoenen in de winkel, dan kun je passen, vergelijken en voelen of ze goed zitten etc. Maar in deze rare tijd is dat niet mogelijk, dus ben ik op internet gaan zoeken en zag een paar schoenen, die mij wel goed leken. Ik heb ze besteld en nog geen 2 uur later werden ze zelfs bij mij thuis gebracht!! Dat is nog eens service, ik vond het fantastisch. Nogmaals hartelijk dank, ik ben er erg blij mee en ze lopen prima.

Erg tevreden

Zo fijn om een goede winkel te vinden met schoenen ook in breedtematen. De kwaliteit van mijn bestelde schoenen is zeer goed, ondanks mijn hielspoor heb ik minder last met de nieuwe schoenen van Schijndel. Goedkoop is voor mij duurkoop en vooral voor schoenen betreft mijzelf.

Heldere communicatie en snelle en doeltreffende levering!

Het hele proces van kopen tot levering, verliep soepel.

Vreemd dat ik dit niet kan versturen zonder deze zin!!!!

Fijne laarzen en super snel bezorgd

Erg fijne laarzen, eindelijk laarzen gevonden waar mijn voeten in passen, ik heb hele brede voeten, erg lastig om schoenen, laat staan laarzen te vinden.

helemaal prima

Warme pantoffels aan de deur gebracht. Super

uitstekend

uitstekend

Netjes

Ik had aangegeven dat ik de schoenen zelf kwam ophalen. En even contact gehad hoe laat ik er ong. zou zijn. Goede service.

Makkelijk bestellen Snel bezorgd

Makkelijk te bestellen. Het werd snel bezorgd Tevreden.

De service was snel en de schoenen zitten geweldig.

Snel bezorgd

Schoenen worden snel geleverd. Pasten niet. Erover gebeld. Goed te woord gestaan. Terugsturen ging vlekkeloos. Kortom alles top!

Goed geregeld

Mooie winkel, kennis van zaken

Fijne winkel met mooie schoenen voor de normale, maar ook voor de moeilijke voet. Prettige service.

snelle levering, duidelijke info over verzending, nette schoenen

Prettige site, mooie schoenen. Netjes verpakt, duidelijke verzendinfo.

Heel tevreden over de vlotte afhandeling.

Ook heel tevreden over het bestelde product.

Goede service, goed product geleverd, snel

Uitstekende service, waarvoor dank

snel bezorgd

een snelle bezorging na mijn bestelling

Mooi winkel

mooie winkel, mooie schoenen en fijne medewerkers.

Niet lang hoeven te wachten en netjes verpakt. Was tevreden!

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.