Correct en snel

Mooie, ruime collectie; zelfs in grote en brede maten. Goed winkelen zo !

Ik heb ze nog steeds niet binnen,dus ik kan niet oordelen.

Ik heb de sloffen nog steeds niet binnen.

Goed geholpen!

Tevreden de winkel weer verlaten.

Overweldigend

Vrijdag kocht ik een paar Gijs schoenen. Maandag ontving ik een mail, dat ik de winnaar was van nog een paar Gijs schoenen. Voor mij een reden om aan ieder het kopen van schoenen bij van Schijndel aan te bevelen. H.J.van Buschbach

Zeer prettig en professioneel

Fijne adviseur die mijn man met enthousiasme zover kreeg dat hij veel verschillende schoenen probeerde. En dus liepen we met drie paar prachtige schoenen de deur uit. En dat terwijl manlief "lastige" voeten heeft. Mooie winkel, ruim opgezet, ook in corona tijden heel prettig winkelen dus.

prima, fijne en correcte service, keurig verzorgd! Heel erg bedankt!

Uitstekend!

Zeer behulpzame meedenkende verkoopster Ik heb een afwijkend linkervoet met een constructie fout. Schoenen vinden die passen is lastig Bij jullie slaag ik

Personeel met kennis

Zoals altijd perfect geholpen met het zoeken naar de juiste schoenen en laarzen. Sluit de laars of schoen niet aan wordt dat door het personeel ook eerlijk gezegd. Ik kijk nu al uit naar de voorjaarscollectie.

zo als het moet gaan

Geholpen door iemand met ervaring en kunde, begreep gelijk waar het om ging, TOP

Professioneel, geduldig, en meedenkend, dus top.

Rustig de tijd om rond te kijken. Er wordt gevraagd of ik geholpen wil worden zonder opdringerig te zijn. Mee denken is prettig. Goede adviezen in schoenmaat etc. Ik kan voorlopig weer voort.

Goed geholpen door Natasja.

Klantvriendelijk en verstandig.

enorm mooi aanbod voor mensen met lastige voeten en prettig geholpen

ik kom al jaren in Hilversum om bij van Schijndel schoenen te kopen. En beveel jullie graag bij anderen aan. Het aanbod voor lastige voeten is groot, maar ook passend in het modebeeld. de tuttige schoenen van vroeger, hoeven gelukkig niet meer.

Hele fijne ervaring.

Ik ben vlot en heel goed geholpen. Dank. Ik kom zeker terug.

Levering was correct en tijdig, goed dus. Mvg

Alles erg prettig geregeld

Alles was makkelijk maar vooral goed geregeld

Top,zeer goede service!

Zeer snelle en perfect verpakte levering,zag er goed uit

snelle bezorging en goed verpakt

Goede keuze in Mephisto schoenen

Ervaren en deskundige verkoopster. In een mum van tijd had ik twee paar Mephisto's gekocht in de juiste maat. En een lekker bakje koffie toe.

Zeer goede, vriendelijke, ervaren verkoopsters.

Ik wordt altijd super geholpen bij van Schijndel. Het is de enige schoenhandel waar ik mijn schoenen koop. Erg blij mee!

Als steeds, snel, zorgvuldig, heel mooie schoenen, dank jullie wel

Goed geholpen

Was met mijn moeder van 92. Vriendelijk, adequaat en geduldig geholpen .

Zeer professioneel !! En prettige winkel mooie schoenen.

Zeer prettig

Sinds jaren draag ik de romica pantoffels . Dacht ze nergens te kunnen vinden of kopen. Totdat ik via internet uw adres vond. Alles liep als een zonnetje. De verzending en de pantoffels . Hartelijk dank!

Supergoede service

De schoenen waren niet wat ik nodig had. Maar wordt zeer goed geholpen met het zoeken naar schoenen die voldoen. Heb last van hielspoor. Dus fijn dat er meegedacht wordt. Karin

Perfect!!

Al jarenlang bij Gonnie voor schoenen voor mijn dochter en ikzelf ook. En nog vroeger voor al mijn andere 4 kinderen.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.