Vorige week schoenen besteld on line. Helaas verkeerde maar gestuurd. Ruilen zou simpel via de post gaan maar ik wilde ze meenemen op vakantie waarop een medewerker de schoenen bij mij thuis komen omruilen. Top. De schoenen ook super maar dat wist ik want ik had dit model ook deze zomer. Xsensible.

Ik ben zeer tevreden

Netjes verzorgd.En op tijd bezorgd.

Goede winkel met veel keus uit goede schoenen.

Uw zaak bezoek ik altijd met een duidelijk doel. Meestal kan ik dat doel verwezenlijken. De begeleiding is altijd correct en soms zeer vriendelijk.

Tevreden

Tevreden

Erg fijne en deskundige service

Ik ben positief verrast door de vriendelijke en deskundige manier waarop mijn aankoop werd begeleid. Ook de de bevestiging per mail en de snelle verwerking van de bestelling maakt online shoppen erg praktisch.

De levering was prima, artikel goed ingepakt en snel geleverd

Prima webwinkel

Snelle levering. Netjes verpakt. Kaart met aangekruist waarop artikel is gecontroleerd voordat het werd verzonden.

Heel betrouwbaar.

Makkelijk te bestellen. En het is snel bezorgd. En gewoon natuurlijk super mooie Schoenen Die ook nog geweldig zitten.

Prima geholpen.

Zowel mijn vrouw als ik zijn door uw verkoopster perfect geholpen. Wij hebben beide "moeilijke" voeten en komen niet voor de lol vanuit Lelystad naar Hilversum. Het kost "wat", maar dan heb je ook " wat. Nogmaals bedankt voor uw service.

Wordt goed geholpen en men neemt de tijd voor jou

Topzaak met goede service en oprecht advies

Het team van Van Schijndel denkt met haar klanten mee en geeft een eerlijk advies over pasvorm. Er is alle ruimte om in rust tot een keuze te komen en er wordt meegedacht over alternatieven. Het assortiment is groot waardoor er vrijwel altijd een mogelijkheid is om te slagen voor een kwalitief goede schoen.

Prettige ervaring in contact en bekwaamheid

Ik ben erg vriendelijk ontvangen heel goed geholpen en prima advies gekregen

Nog steeds de goede service zoals in de jaren 50

De service, bediening in de zaak is nog steeds van het juiste niveau. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Onze kinderen de. 3e generatie koopt ook al bij van Schijndel door de goede service en vakmanschap.

Geweldig snelle service

De schoenen hebben zoals beschreven een perfecte pasvorm. Goede service. Dank!

Altijd deskundig advies en topkwaliteit producten.

Deskundige en klantgerichte medewerkers, mooie en modieuze kwaliteitsschoenen, ook als je wat minder makkelijke voeten hebt. Ik rij er graag een eindje voor om.

Prima winkel

Mijn ervaringen met het personeel in de winkel zijn heel goed, je word goed geholpen, vriendelijk en correct.

Alles verliep prima!

profesioneel

Heel prettig.

Veel aandacht voor de klant.

uitstekend

ben goed geholpen en hebben en uitgebreid schoenen voor iedere schoen maat

Fijne winkel!

Heel hulpvaardig en niets is teveel. Thuis even online kijken en snuffelen en je keus reserveren om in de winkel te passen.

Goede, deskundige, aardige, niets opdringende verkoopster!!!! Daardoor twee paar schoenen gekocht. Top!!!!

Heel goed geholpen

Ik was online al klant . Maar woon in Friesland maar maakte ondanks breedte maat K verkeerde keuze’s . Dus toch maar eens naar de winkel . Na opmeten vertelde de verkoopster dat ik een brede voorvoet heb En daardoor niet alle K modellen aan kan . Teleurstelling maar ook blij dat iemand eerlijk is. Dus nieuwe gympen en laarsjes met hak . Nog even afwachten maar denk helemaal goed. Dus het voorjaar ben ik er weer !! Dank jullie wel. Mvg , Carla Salverda

Prettige winkel

Zeer veel keus in kwaliteitsschoenen, zeer ruime en overzichtelijke collectie en ik werd geholpen door een zeer prettige en deskundige verkoopster.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.