Een heel prettige zaak.

Een heel prettige zaak. Jammer niet dichter bij huis.

Prima service!

Op zaterdag schoenen besteld en op dinsdag bezorgd. Als het geen Pinksteren was geweest, waren ze al op maandag bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en snelle service bij ruiling. Goede kwaliteit schoenen!

super

Bestelling vlug bezorgd.Helaas paste het niet goed.Binnen 2 dagen geld terug op de rekening.

Bestelling perfect uitgevoerd

Ik ben altijd blij, dat ik schoenen vind voor mijn schoonzus met wijdte k. Dat is zoeken naar een speld in de hooiberg. Hier voor de tweede keer geslaagd. En schoonzus blij.

al verschillende keren schoenen besteld en iedere keer verbaas ik mij over de zorgvuldige manier waarop de shoenen in de dozen zijn verpakt. Zelden heeft een leverancier heeft mij op die manier een pakje gestuurd. Top , dat is ook de reden dat ik weer iets heb besteld.

Uitstekende aankoop gedaan door informatieve website

Via een zoekmachine zocht ik naar een paar nette herenschoenen en kwam uiteindelijk bij Van Schijndel te Hilversum terecht. Veel keuze, een hele goede maattabel, informatieve en vertrouwen wekkende site. Ik besloot - hoewel 200 km verder wonend - op maandagmorgen mijn keuze te kopen. Zonder gekheid, de schoenen werden de dinsdagmorgen erop even na 11 uur bezorgd. Het was een WAUW-beleving! Zij pasten prima, zijn heel mooi, een echte aanwinst. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen.

snel goed verzorgd

Goede en snelle service

Goed verzorgd

bestelde schoenen werden dezelfde dag gebracht door een medewerkster!

we wisten wat we wilden: de oude schoenen (Ara) ware op de zool versleten na een jaar (!) en we wilden online hetzelfde model in dezelfde maat. Wat snel voor elkaar kwam

Uitstekend!!!

heel goede winkel

Heel fijne winkel en heel prettig geholpen; eerder al met mijn oude moeder van 96 en nu in Coronatijd weer; en ' beveiligd '. Ze hebben ook een mooi assortiment

Ga zo door

Als jullie iets veranderen in jullie huidige werkwijze kan het er alleen maar slechter van worden. Dik tevreden!

Goed geregeld allemaal

Snelle levering top!

Idem

prima service

goede service en snelle levering

hoge kwaliteit en goede service

ruime keus en goede, vriendelijke bediening

goed geadviseerd bij de aankoop, geen spijt

Zeer uitgebreid assortiment

Er is enorm veel keuze ook in de breedte maten. We worden altijd heel prettig geholpen.

Geeft heel goed advies

Ik wordt altijd goed en heel vriendelijk geholpen. Er wordt meegedacht en mij wordt niets opgedrongen.

Snelle communicatie en levering stipt op tijd

Geduldige en deskundige hulp bij schoenkeuze

Onze ervaring is dat de in de winkel werkzaam verkopers/verkoopsters alle tijd en geduld hebben . Niets is teveel .Indien wenselijk worden uit het magazijn weer andere maten/ modellen gehaald . Hebben een duidelijke mening met betrekking tot modellen die wel/ niet passen resp. staan .

Uitstekende vakkundige behandeling. Top collecties. Voor elke voet!

Wij nemen de tijd om schoenen te kopen. Het is een uiterst gespecialiseerd vak. Bediening is vriendelijk en vakkundig Wij hebben hier een jarenlange ervaring. Net als de kapper, tandarts en huisarts is deze specialist een vaste leverancier. In een woord: uitstekend!

PRIMa geholpen

Fijn dat men verstand heeft van schoenen en de tijd neemt om te helpen

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.