Goed geholpen en bij toch brengen een super service.

Top bedrijf!

Goede service en zeer deskundig.

Een heel dubbel gevoel

De schoenen waren met de grootste zorg verpakt en dat is heel erg mooi. Ik had echter bij het bestellen geen melding dat terugsturen geld kost. Het is heel moeilijk om in maart 47 passende slippers te vinden. Logisch dat ik dan de kans loop ze terug te moeten sturen. Bij het bestellen ga je niet al op jullie site lezen hoe je iets terug moet sturen. Helaas pasten de slippers niet en heeft dit pasmoment ons dus geld gekost. Niet voor herhaling vatbaar. Wordt zo een dure business.

prima verzending goede foto's

Goed en snel geholpen.

Ik ben zeer tevreden over de levering. Heel snel bezorgd en de schoenen passen precies. Kortom ik ben blij met het product.

snelle correcte afhandeling van bestelling

via internet keuze, maat vorm etc, binnen 2 dagen thuis, goed verpakt en verzorgd,

gespecialiseerde fijne winkel met goede schoenen

Schoenen online kopen, vond ik een gok. Maar het pakte goed uit. En met gratis retourservice kun je die gok ook vrij makkelijk nemen.

Goed geleverd, mooie schoenen.

De schoenen die ik had besteld zijn zeer netjes verpakt. Ik had meerdere modellen om een keuze te kunnen maken. Het terug sturen was ook makkelijk. Een paar heb ik gehouden ik loop er met veel plezier op.

Geweldige service!

Vlotte bezorging. Helaas paste de schoenen niet, geld werd snel teruggestort. Aanrader...

snelle afhandeling . goede service.

Klasse!

Schoenen besteld en kreeg ze de volgende dag al bezorgd en dat in deze tijd. Geweldig.

Zeer klantvriendelijk, deskundig en goed ingespeeld op Coronamaatregelen.

Zie hierboven

Snelle levering ondanks Corona

Snelle levering, goede service

Geweldig!!!!!

Super snelle service van verzending van mijn schoenen

Zeer nette en snelle service en verzending

Product voldoet aan de verwachtingen en het werd snel verzonden. Bedankt!

Top geleverd

Super snel inhoud ondanks Corona

Super geregeld

en snel geleverd

goede reactie op E-mail bericht

prima!

prima!

Snelle levering, goed verpakt, mooie schoenen.

Snelle en correcte levering.

Een snelle en vlotte levering. Voor het eerst hier online besteld, maar goed bevallen. Het enige nadeel vind ik dat als je het retour stuurt de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Perfecte en snelle service

Door de Coronacrisis voor het eerst schoenen via internet uitgezocht en thuis laten bezorgen. Een perfecte en snelle service ( ik heb wel vaak hetzelfde merk, weet waar ik op moet letten bij het uitzoeken)

Vlotte, verzorgde levering en goede kwaliteit!

Zie bovenstaande

Helder en snel

Een duidelijke website waarmee je een goede keuze kunt maken. En de volgende dag had ik ze al!

Zeer snelle bezorging

Zeer snelle bezorging

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.