Goeie service, snelle levering Top!! :-)

Gewoon geweldig :-)

subliem!

Jaren lang naar gezocht, en nu eindelijk gevonden, deze mooie rode fluweel zachte laarsjes, helemaal heaven... En in mijn maat met breedte H ook nog, zitten perfect!

Heel goed.

Omdat ik een breedte maat K heb is het lastig wat leuks te vinden. Veel keus hier en vlotte afhankelijk .

Goed zittende sloffen, lekker warm,

Vakmanschap is meesterschap.

Ook al is het druk dan nog is er alle tijd om je rustig te helpen.

Vakmanschap

Alle zorg en aandacht voor de juiste pasvorm en wat geschikt is voor jou voeten. Schoenen nabesteld binnen 1 week kon ik ze ophalen. Prima service.

Ik ben een jonge vrouw met hele moeilijke voeten, ik pas bijna geen schoenen, maar de verkopers zijn er altijd op gebrand een goed paar te vinden voor me, ik ben twee keer geweest tot nu toe, en beide keren heel goed geholpen en heel blij de winkel uit gegaan.

Super leuke/mooie laarsjes ontvangen....

Perfect!!

Snelle service en correct gestuurd en geleverd!

Goed geholpen

Perfect!

Perfect, niets op aan te merken.

goede website, vlugge levering

duidelijke gebruiksvriendelijke website snelle levering helaas, deze keer moet het bestelde artikel teruggezonden worden,...….. heel benieuwd hoe vlot dit zal verlopen, en wanneer de terugbetaling uitgevoerd zal worden

Goed advies en vriendelijk geholpen

Tevreden klant

Deskundige mensen,hebben er veel verstand van.

Ze geven goed advies,en zullen je niet een paar schoenen verkopen waar ze niet achter staan.

Je wordt altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Goed webshop en goed assortiment

Snelle service en prima schoenen.

Bijzonder goed personeel , zeer deskundig

Heel goed geholpen en heerlijke schoenen

Ik ben met veel geduld geholpen, mevrouw had door waar mijn smaak ligt. Heel blij dat ik deze winkel heb ontdekt.

Altijd ruime keuze en prima service

Ruime keuze in modieuze schoenen, ook voor lastige voeten. Goed advies en fijne medewerkers.

Zeer goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen. Meedenkend met ons als klant. Bovendien een lekker kopje koffie gehad. :))

Prima geholpen !

Koop al jaren mijn schoenen hier. Nu ook weer dus....

Vlot en goed geholpen

Slaag hier vrijwel altijd

Vriendelijke medewerkers, prima advies en eindeloos geduld onder het genot van een kopje koffie met

Fijne zaak met veel keus. Vriendelijke medewerkers, prima advies en eindeloos geduld onder he

Prima webshop

Het was een geruststelling te weten dat het bestelde product evt. teruggestuurd mocht worden. Gelukkig was het niet nodig.

mooi assortiment, fijne bediening

goed geholpen.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.