Besteld bij de webshop van de winkel

Via internet besteld. Duidelijke info. Levering de volgende dag. Netjes verpakt en info via mail welke aflevertijd het was.

Prettige medewerkers, niets te veel. Goed geholpen! Kortom, jullie kunnen trots zijn op jullie personeel!

Klacht is prima afgehandeld

De klacht is vandaag serieus in behandeling genomen en naar volle tevredenheid afgehandeld. Het assortiment spreekt me erg aan vanwege de grote collectie comfort schoenen waaronder een groot deel geschikt voor de jongere doelgroep, daar doet zo'n misverstand als die van vorige week niets aan af, zeker niet nu deze correct is afgehandeld.

Vriendelijk, accuraat en snel,

Via internet besteld, de volgende dag in huis, super.

Deskundigen behulpzaam vriendelijk

Zeer vriendelijk personeel, ze geven de tijd om rond te kijken, en een prettige behandeling en deskundigheid, ga er al jaren naar toe.

Goed, snel

Snelle verzending. Online besteld

Prettige hulp, goede kennis van zaken Nemen alle tijd voor de klant, zodat de keus in alle rust genomen kan worden. Kom zeke4 weer terug..

Uitstekend bedrijf

Via podoloog attent gemaakt op Van Schijndel schoenen en hier zeer goed geholpen.

Je wordt altijd goed, deskundig en meedenkend geholpen

Het winkelpersoneel denkt mee, houdt rekening met je wensen, budget, eigen inlegzolen en eventuele ‘voetproblemen’.

Weer heel goed geholpen

Elke keer weer wordt ik vakkundig en vriendelijk geholpen. Fijn dat De verkoopsters ook echt de tijd voor je nemen.

Ik zocht en ik vond 😁

Via internet tweemaal besteld, ter vervanging van rohde pantoffels, nergens leverbaar, wel bij van Schijndel. Snelle en perfecte levering en ook ng op een post.nl punt, handig.

Vriendelijk personeel doen er alles aan om de perfecte schoen voor je te vinden. Klasse!!!!

Prima service en deskundig advies: kortom weer zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Gewéldige service en zeer deskundige hulp!

Bovendien enorme keuze uit schoenen ook al heb ik een brede schoen nodig met steunzolen. Ik had hier eerder moeten komen.

Er is altijd een schoen die past

Altijd de juiste schoen op voorraad en deskundig advies

Snelle levering. Prachtige laarsjes maar helaas terug moeten sturen omdat ik het ritsje niet dicht kreeg met mijn steunzolen erin. Retour ging gemakkelijk en snel mijn geld weer terug.

Pracht schoenen top levering

Makkelijke site, goede merken, normale prijzen en top snelle levering. Heel fijn dus.

Snelle levering.

Veel keuze. Snelle levering.

Prima en snelle levering!

Zie boven.

Prima produkt en vlotte levering

Makkelijk te vinden en een keuze te maken. Doen wat jullie beloven.

Goede keuze goede service

Juiste maat en snelle bezorg service. De website is duidelijk en er is ruime keuze.

Supersnelle en goede service!

Prima assortiment en heel snel opgestuurd.

Service top

Wat een service dat ik schoenen kan reserveren om ze vervolgens in de winkel te komen passen. Dank!

Betrouwbaar, uitstekende keuze en service!

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe aankoop

De schoenen zitten heerlijk omdat het lekker soepel leer is en tegelijkertijd zitten ze stevig, geen last van te zware of te oncomfortabele sc

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.