Pluspunten
zeer geduldig personeel
Pluspunten
Vakkunig Goed degelijk aanbod
VerbeterpuntenBij duidelijke wens en voorkeur van de klant proberen om niet ongevraagd en zonder overleg met andere alternatieven te komen aanzetten. Zonde van het zoeken en sjouwen met dozen
Pluspunten
Vlotte,prettige, klantgerichte service.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Pluspunten
Dat ik toch maar weer net op tijd 1 paar schoenen brede leest Waldlauf en 1 paar slippers met zeer goede pasvorm heb kunnen kopen......
VerbeterpuntenVooral brede leest schoenen maat 39 is al voor het seizoen uitverkocht omdat er maar 1 paar van ieder model is....?
Pluspunten
OK
Pluspunten
Personeel denkt goed met je mee en niets is ze te veel.
Pluspunten
Altijd gekwalificeerd personeel en een goede sfeer
Pluspunten
grote collectie, vriendelijk/deskundig personeel
Pluspunten
Ruime winkel, prima webshop. Geduldig personeel die schijnbaar onvermoeibaar schoenen uit het magazijn halen. Grote collectie Durea schoenen!
Pluspunten
Een mooie zaak met fantastisch personeel. Werd weer heel goed geholpen, en heb weer twee paar lekkere sandalen. Prima geregeld. Ik kom er graag.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Gericht op klanten die veel tijd nodig hebben om een schoen te vinden die goed past. Goede koffie en er is een klantentoilet. Geduldige , deskundige verkoopster, die mij veel soorten schoenen liet passen.
Pluspunten
Aandacht voor de voeten en een eerlijk advies,super fijn
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Leuk geholpen, vriendelijk en humor! Heerlijke koffie.
Verbeterpuntengeen
Nadere informatie op de winkelsite over de kleurstelling van de schoenen: er staat 'lichtgrijs', maar ze bleken lichtgrijs met zilveren delen.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
prima website en snelle en correcte levering
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum
Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.