Pluspunten
Schoenen besteld in de webshop. Levertijd supersnel. En keurig netjes verpakt. De schoenen waren gecontroleerd op eventuele beschadigingen e.d. Daar zat een afvinklijstje voor bij.
VerbeterpuntenKosten retourzending zijn voor koper. Dat vind ik niet meer van deze tijd. Gelukkig had ik er geen last van, want ik heb de schoenen behouden. Andere tip: voeg ook afterpay toe aan betaalmogelijkheden.
Pluspunten
Prettige ontvangst, deskundig advies en zeer goede aandacht voor de klant.
Pluspunten
Het was mijn eerste bezoek aan de winkel in Hilversum. Ik werd super vriendelijk ontvangen en zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen.
Pluspunten
Hele goede adviezen, goede schoenen
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Dat je toch goed geholpen wordt en te woord gestaan wordt, dit keer via de mail dan. Want het kostte toch twee maanden voordat ik de Rohde pantoffelslippers ontving. Daar kon van Schijndel niets aan doen en deden toch hun best.
VerbeterpuntenIk zou het wel prettig vinden, ook al kon van Schijndel er niets aan doen dat het twee maanden duurde voordat ik de pantoffels ontving, dat er een tegemoetkoming van korting is voor het wachten.
Pluspunten
Twee paar sloffen besteld, snel geleverd. Eén paar gehouden en andere in de winkel teruggebracht. Vriendelijk geholpen, retourbonnetje mee, binnen 3 dagen een mailtje dat ze het geld zouden terugstorten, en dezelfde dag op de rekening. Perfecte service, zeer aan te raden
VerbeterpuntenGa gerust zo door!
Pluspunten
Snelle levering. Goede informatie op de website Duidelijke informatie bij de bestelling. Goed verpakt.
Pluspunten
Vooral voor ouderen een prima zaak.
VerbeterpuntenGa gewoon door.
Pluspunten
De ene dag besteld, de andere dag al in huis! Perfect!
Pluspunten
de laars knelde op een punt , en zij hebben met een leest de laarzen een beetje opgerekt waar wordt dit nog gedaan terplekke dit is nou vakmanschap en kwaliteit leveren
Pluspunten
Snelle accurate service
Pluspunten
Netjes geleverd
Verbeterpunten?
Pluspunten
prettige en met kennis van zaken geholpen
VerbeterpuntenPrima zo
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum
Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.