Pluspunten
ZEER snelle levering, mooie overzichtelijk site. Prachtige laarzen met een mooie blauwe kleur - van een goede kwaliteit EN dan ook nog : ze zitten heerlijk, ze lopen nog beter en dat is toch heel belangrijk voor een laars !! Ik ben er reuze blij mee.
Verbeterpuntengeen
geen
Pluspunten
Persoonlijke aandacht. Zeer deskundig personeel. Schoenen die achteraf niet bevielen werden teruggenomen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een groot assortiment met kwalitatief goede schoenen voor allerlei "soorten" voeten, met name de "moeilijke" voeten! Aardig en geduldig personeel dat meedenkt.
Pluspunten
Duidelijke website, gebruiksvriendelijk. Vlotte levering, goed verpakt.
Pluspunten
zeer coulant
Pluspunten
Je wordt er fantastisch geholpen. Het personeel is pas tevreden als de klant blij de deur uit gaat
Pluspunten
Heel prettig geholpen en geadviseerd
Pluspunten
uitgebreide collectie schoenen, ook voor de moeilijke en grote damesvoet
Verbeterpuntengoed advies gekregen, echter werden de schoenen iedere keer weer opgeborgen na het passen, ook al zaten ze goed, de verkoopster ging er vanuit dat ik die schoenen niet wilde, toen ik thuis kwam dacht ik; "er was toch nog een paar mooie, goed zittende blauwe laarzen?", zo kwam ik eigenlijk met de tweede keuze thuis en daar baal ik nog van.
Pluspunten
Tot nu toe altijd geslaagd met het kopen van schoenen! Dit is een zaak waar ze de tijd voor je nemen en verstand van zaken hebben.
Pluspunten
Hele correcte en duidelijke afhandeling van de webshopbestelling.
VerbeterpuntenNiets. Top!
Pluspunten
Voor het eerst in deze winkel geweest. Vriendelijk geholpen, veel keus in kwaliteitsschoenen.
Pluspunten
Ik ben heel goed geholpen door Sabrina, die mij een eerlijk en kwalitatief goed advies gaf. Zij was ook heel geduldig en ontspannen.
Pluspunten
Zoals u ziet ben ik hel tevreden. De winkel ziet er prachtig uit en ik vind de persoonlijke benadering heel prettig.
Pluspunten
Grote collectie, ruime mooi ingerichte winkel.
VerbeterpuntenDe winkelmedewerkster die mij hielp was aanvankelijk een beetje chagrijnig, later werd dat beter.
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum
Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.